Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 20:06

ΣΕΒΑΣ Νάουσας: Επιτυχημένος και ο 18ος Δρόμος θυσίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με επιτυχία στέφθηκε ο  18ος Δρόμος Θυσίας το  Σάββατο 22 Mαιου 2022 .Η εκκίνηση δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Tζουβάρα Βασίλη στις 9.30 πμ. μπροστά από το Δημοτικό Πάρκο . Διεξήχθηκαν δύο διαδρομές  των 6.000 και 9.000 μέτρων  αντίστοιχα, Οι δρομείς  ακολούθησαν τη νέα διαδρομή η οποία είναι κατά το 50% παραποτάμια  περνώντας από τον ιστορικό  χώρο θυσίας όπου τον Απρίλιο του 1822  οι Ναουσαίες έπεσαν στο βάραθρο της αράπιτσας.  Επισημαίνεται ότι υπήρχε και φέτος ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αθλητών που συμμετείχαν στον φετινό αγώνα.

Στους  συμμετέχοντες της κλασικής διαδρομής των 6.000μ. και της μεγάλης διαδρομής (9.000μ.) δόθηκαν μετάλλια συμμετοχής. Στους τρεις πρώτους των γενικών κατηγοριών απονεμήθηκαν  κύπελλα και στις ηλικιακές κατηγορίες απονεμήθηκαν χρυσό ,αργυρό και χάλκινο μετάλιο.  Σε όλους τους συμμετέχοντες της παιδικής διαδρομής δόθηκαν  μετάλλια συμμετοχής.

Το  Δ.Σ. του  ΣΕΒΑΣ Νάουσας  ευχαριστεί τα μέλη του για την βοήθεια και την συμμετοχή.

Οι  Αθλητές  του συνδέσμου αποκόμισαν  τα παρακάτω  μετάλλια στις κατηγορίες τους.  Στον αγώνα των 9kmο Παπουτσής Χαρίλαος το αργυρό μετάλλιο , ο Λυκοκώστας Παναγιώτης το χάλκινο μετάλλιο .Στον αγώνα των 6kmη Παπατάρκα Ευθυμία το χρυσό μετάλλιο ,η Χατζηκώστα  Ελένη  το αργυρό μετάλλιο, η Ζλατάνη Μαρία το αργυρό μετάλλιο ,ο Γκαντός Θωμάς και ο Μακαρατζής Ζαφείρης την 4η θέση στις κατηγορίες τους .

 

Από τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας