Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 15:46

Αθλητές του ΣΕΒΑΣ Νάουσας στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκπληκτικός ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, μάγεψε τους 10.000 δρομείς η διπλή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!

Η μαγεία της κατάφωτης Θεσσαλονίκης, η απόλαυση του τρεξίματος σε μία ιδανική διαδρομή και η δίψα των ανθρώπων να αθληθούν και να ξαναζήσουν ξεχωριστές συγκινήσεις, έκαναν μοναδικό τον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, για άλλη μια φορά!

Το νυχτερινό πάρτυ δρόμου συμπλήρωσε ιδανικά τον «Μαραθώνιο της Ιστορίας» και ολοκλήρωσε την ανεπανάληπτη γιορτή που έζησε η Βόρεια Ελλάδα από το πρωί της Κυριακής 21 Νοεμβρίου μέχρι αργά το βράδυ: 10.000 δρομείς, άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης, επισκέπτες από 53 χώρες και πέντε ηπείρους, έκαναν το καλύτερο δώρο στον εαυτό τους και έζησαν την ομορφότερη δρομική εμπειρία!

Με τον σύλλογο του ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣέλαβαν μέρος στον  Ημιμαραθώνιο  ΜΑΚΑΡΑΤΖΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ   Στα 5.000 μ  οι , ΔΑΜΤΣΙΟΥ  ΓΙΩΤΑ , ΛΙΟΛΙΟΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ,ΛΥΚΟΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΛΥΚΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ