Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:05

Μεγάλη νίκη για τον Ζαφειράκη επί του Φιλίππου Βέροιας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη του νίκη για τη φετινή σεζόν πέτυχε ο Ζαφειράκης Νάουσας, στο πρωτάθλημα της HandballPremier, απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 29-26.

Μέσα στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας, η ομάδα της πόλης μας πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης επικρατώντας επί του Φιλίππου, παρότι η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν φαβορί, λόγω εμπειρίας αλλά και βάθους πάγκου (φέτος αγωνίζεται με 7 ρπσοθήκες ξένων).

Από την αρχή του αγώνα ο Ζαφειράκης έδειξε πως είναι αποφασισμένος για τη νίκη. Σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Φιλίππου, οι οποίοι, με την εμπειρία τους, έφεραν σιγά σιγά το παιχνίδι στην ισοβαθμία και μπόρεσαν για μεγάλο διάστημα του αγώνα να προπορευθούν.

Με τον Φίλιππο μπροστά στο σκορ, κύλησαν σχεδόν 20 λεπτά αγώνα, ωστόσο οι αθλητές του Ζαφειράκη ποτέ δεν άφησαν την ψαλίδα του σκορ να μεγαλώσει. Με μπροστάρηδες τους Ναουσαίους Θεοδωρόπουλο Γιώργο, Ρότζιο Πέτρο και Τσαγκερά Νίκο, οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση στον αγώνα, ο Ζαφειράκης κατάφερε να πάρει και πάλι τα ηνία του αγώνα δέκα λεπτά πριν το τέλος του.

Ακολούθησαν πολύ δυνατές στιγμές, με την κερκίδα να δίνει πραγματικά «φτερά» στον Ζαφειράκη, μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο Ζαφειράκης, με τις οδηγίες του κ. Δεληγιάννη, πραγματικά εντυπωσίασε στο τέλος με την διαχείριση του παιχνιδιού και κέρδισε με τρεις βαθμούς διαφορά!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού αποβλήθηκε ο διεθνής αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Κωστακίδης με κόκκινη κάρτα επειδή με τη λήξη του αγώνα κλώτσησε την μπλάκα προς την κερκίδα και εξύβρισε τον ένα διαιτητή. Το δελτίο του κρατήθηκε.

Το ερχόμενο Σάββατο 27/11/2021, η ομάδα μας αγωνίζεται σε ένα ακόμη ντέρμπι, εκτός έδρας, απέναντι στην Πυλαία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 στις 12:30 το μεσημέρι! Όλοι στους δέκτες μας λοιπόν!

 

Τα πεντάλεπτα: 4-2, 4-4, 6-8, 7-10, 10-12, 12-14 (ημχ), 15-17, 19-19, 22-21, 24-23, 26-24, 29-26

Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Μαυροδουλάκης, Κανιζάι 2, Πίτος 3, Θεοδωρόπουλος 11, Δασκαλόπουλος, Γαλίτης, Πινακούδης, Τσάτσας, Τζουβάρας 1, Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος 7, Τσαγκεράς 5, Τσουκαλάς, Κρέξης, Δάιος, Μπόλας.

Φίλιππος Βέροιας (Παυλίδης): Κριούτσκοφ, Κωστακίδης 8, Μούγιτς 5, Άγκοβιτς, Σόφρανατς, Ατσίμοβιτς 1, Μπαλτατζής 2, Κουκουτσίδης 2, Ρίζος, Β. Φιλόσογλου, Παπαδόπουλος 8, Παπαγιάννης, Κυριακίδης, Κ. Φιλόσογλου, Εμμανουήλ, Τσαμήτρος.

Διαιτητές: Γράψας – Κυριακού. Δίλεπτα: 6-4. Κόκκινες: Σόφρανατς (59:12 – τρία δίλεπτα), Κωστακίδης (60:00, εξύβριση, κρατήθηκε δελτίο). Πέναλτι: 2/2 – 4/4