Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 20:11

Συμμετοχή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στον αγώνα Ορεινής ποδηλασίας "10ος Δρόμος Κερασιού ΜΤΒ"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας "10 ος δρόμος Κερασιού" στην Έδεσσα με διοργανωτή τον Σύλλογο Αερωπό και  ψυχή του αγώνα τον ακούραστο προπονητή του, Γρηγόρη Σιώνη.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά και σε ένα κλίμα που θύμιζε παλιές καλές εποχές ανεμελιάς και χαράς ,ο Αερωπός συγκέντρωσε αθλητές από διάφορες γωνιές της Βορείου Ελλάδας και όχι μόνο. Χορηγοί , ποδηλατικά περίπτερα , μουσική και χαμογελαστοί άνθρωποι .Αλώστε αυτό είναι αθλητισμός , υγεία , καλή διάθεση και θετική ψυχολογία .

 Οι εκκινήσεις για τους αγώνες ανά κατηγορία δόθηκαν από τον χώρο πάνω από το περίπτερο του ΦΟΕ (Φυσιολατρικός όμιλος  Έδεσσας). Η διαδρομή του αγώνα για τους μεγάλους αθλητές και τους MASTERS ήταν άκρως τεχνική και απαιτητική ,   με μεγάλες κλίσεις , κλειστά ανεβοκατεβάσματα, γεφυράκια , τραβέρσες και 80% μονοπάτια. Η διαδρομή για τους μικρότερους ήταν διαφορετική με στροφές , εμπόδια και αλματάκια.

 Από την πόλη μας πήρε μέρος ο Σύλλογος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και διακρίθηκαν ανά κατηγορία οι :  Γιώργος Καισαρίδης στους MASTERS , Σοφία Τρεμπελή στις Γυναίκες , Μπάμπης Καζεπίδης ( Άνδρες OPEN -39 ετών ). Και στα παιδιά οι :  Χριστίνα Αραμπατζή και Βασίλης Καισαρίδης.

 Το ποδήλατο τόσο σαν μέσο μετακίνησης όσο και σαν αντικείμενο άθλησης (στο Βουνό" Mountain bike " όσο και στο δρόμο "Road bike") έχει πολλά να δώσει στον άνθρωπο , δημιουργώντας ένα άκρως οικολογικό προφίλ.     Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συγχαίρει τον ΑΕΡΩΠΟ για τον πολύ καλό αγώνα που διοργάνωσε και επαινεί κάθε άνθρωπο , κάθε αθλητή που πήρε μέρος , που αγωνίστηκε , που προσπάθησε , που μόχθησε και ξεκόλλησε από την "σύγχρονη νόσο του καναπέ ".