Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 20:20

Γυμναστική Ένωση Νάουσας: 2021…Άλλη μια αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άλλη μία αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της ….μια χρονιά τελείως διαφορετική από τις άλλες , όχι μόνο αθλητικά αλλά και κοινωνικά για όλο τον κόσμο ,μια χρονιά που λόγω κορονοϊού  ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις .

Η μερική παύση των προπονήσεων  λόγω καραντίνας  και η συμμετοχή σε  λιγοστούς  αγώνες των αθλητών μας λόγω των πρωτοκόλλων που επέβαλε το αρμόδιο υπουργείο στην ομοσπονδία  δεν έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές μας να συμμετέχουν σε πολλούς αγώνες και   πρωταθλήματα. Δεν μας άφησε να πραγματοποιήσουμε αγώνες κλειστού στίβου με αποτέλεσμα να  ξεκινήσει η αγωνιστική μας δράση τον Απρίλιο με την συμμετοχή των αθλητών μας στο 6ο κύπελλο ρίψεων και να συνεχιστεί με την συμμετοχή των αθλητών μας μόνο σε 12 αγώνες σε διάστημα 4 μηνών, το αγωνιστικό πρόγραμμα  ολοκληρώθηκε στις 11 Ιουλίου με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κ18 Π/Κ.

    Τέσσερις  μήνες  αγωνιστικής παρουσίας με συμμετοχή σε 12 αγώνες  όλων των κατηγοριών . Παρόλα αυτά όμως  οι 45 αθλητές μας(15 αθλητές &  30 αθλήτριες)που  πήραν μέρος σε  περιφερειακούς αγώνες, σε διασυλλογικά πρωταθλήματα και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα  …  κατάφεραν  να κατατάξουν τον σύλλογο στις πρώτες θέσεις  ανάμεσα στα 400 σωματεία του ΣΕΓΑΣ …. Αθλητές και αθλήτριες που  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να κερδίσουν  9  μετάλλια σε Πανελλήνιους αγώνες και πολλές θέσεις στην τελική 12αδα των πανελληνίων αγώνων . Αυτό που δίνει όμως δύναμη και διάθεση στους προπονητές είναι ότι στις μικρές ηλικίες υπάρχουν μία δεκάδα  καλών  αθλητών που με τις επιδόσεις τους δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει. 

     Η αρχή των προπονήσεων  έγινε από τον Σεπτέμβριο του 2020 και πέρασαν έντεκα μήνες προπόνησης ,σκληρής δουλειάς .. με ανάμεικτα συναισθήματα ....και.. έφτασε ο Αύγουστος, ας απολαύσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας χαλαρώσουμε!!!!   …. Προπονητές και αθλητές ήρθε ο Αύγουστος ..ξεκούραση ..καλές διακοπές ,για να γεμίσουν ‘’οι μπαταρίες’’  για την καινούργια αγωνιστική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο για νέες επιτυχίες και νέα συναισθήματα . Στους αθλητές μας ..στους προπονητές μας(Γ.Νουσηλάζου, Α.Μπόλα, Ι.Παγκαλίδου , Π.Μυλωνά , Ι.Στεφανή)….στους  φίλους συνεργάτες προπονητές …στα μέλη του συλλόγου και γονείς… και σε όλους τους φίλους που βοηθάνε σε αυτήν την προσπάθεια τους ,ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ..καλή ξεκούραση και καλή δύναμη για την καινούρια αθλητική  χρονιά με περισσότερες και καλύτερες  επιτυχίες ,με υγεία και χωρίς ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και ΙΟΥΣ.

 

    Γ.Ε.ΝΑΟΥΣΑΣ