Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 18:32

Ήττα για τον Ζαφειράκη στην Πυλαία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ηττήθηκε εκτός έδρας η ανδρική  ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη στα πλαίσια της 13ης(και προτελευταίας) αγωνιστικής της HandballPremier. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα της πόλης μας αγωνιζόμενη απέναντι στην ομάδα της Πυλαίας αγωνίστηκε ιδιαίτερα καλά και πάλεψε μέχρι τέλους να κερδίσει το παιχνίδι που έληξε 25-22.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ζαφειράκης ήταν μόνιμα μπροστά στο σκορ και σε μεγάλο βαθμό κυριάρχησε στο παιχνίδι παρουσιάζοντας μια πολύ καλή αμυντική όσο και επιθετική εικόνα. Οι γηπεδούχοι μπορεί , πάντα κοντά στο σκορ, ακολουθούσαν και κάλυπταν το προβάδισμα που έπαιρνε η ομάδα του Ζαφειράκη χωρίς να προηγηθούν.

Ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας, ήταν αρκετό για να καθορίσει τελικά και την έκβαση του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πήραν ένα προβάδισμα της τάξης των 5 γκολ, το οποίο και διατήρησαν μέχρι σχεδόν και το τέλος του αγώνα με σκαμπανεβάσματα. Ο φωτεινός πίνακας στο τέλος του αγώνα έδειχνε 25-22, υπέρ των γηπεδούχων.

Από τον πάγκο του Ζαφειράκη έλειψε ο προπονητής του κ. Δεληγιάννης λόγω ασθενείας και η ομάδα αγωνίστηκε με τις οδηγίες του, επί χρόνια, προπονητή του Ζαφειράκη στις ακαδημίες Φώτη Παπουτσή.

Σήμερα Σάββατο, στις 18.00, η ομάδα μας αγωνίζεται, εντός έδρας, απέναντι στην ομάδα της Δράμας BiancoMonte, στον τελευταίο φετινό αγώνα της HandballPremier. Toπαιχνίδι μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο Youtubeκαι στη σελίδα της ομάδας «Ζαφειράκης Νάουσας HandballTeam” στο Facebook.

 

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-5, 4-5, 7-7, 10-10, 11-11 (ημιχ), 15-11, 17-12, 19-15, 21-18, 24-19, 25-22.

Ζαφειράκης (Παπουτσής): Μουραφετλής, Μπουμπουλέντρας, Πιτάνιος, Πινακούδης, Μαυροδουλάκης 7, Βλάχος, Τσαγκεράς, Τζουβάρας, Ρότζιος 3, Πίτος 1, Θεοδωρόπουλος 6, Διδασκάλου 1, Τσάτσας 2, Μπιλιούρης, Μπόλας 2, Κρέξης.