Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 10:46

Συμμετοχή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Νάουσας στον αγώνα ορεινού τρεξίματος "Φαέθων" στον Όλυμπο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος "Φαέθων"  , πήραν μέρος δύο άτομα από την πόλη μας και τον Α.Σ.Π.Τ.  ΚΕΝΤΑΥΡΟ Νάουσας οι : Γιώργος Καισαρίδης και Κώστας Τέγος . Ο αγώνας έγινε στο χωριό Κοκκινοπηλός στον 'Όλυμπο σε υψόμετρο 1100 μέτρων  την Κυριακή 9 Αυγούστου και παρά τον άστατο καιρό συγκέντρωσε αρκετούς δρομείς , τηρώντας πάντα πρωτόκολλα ασφαλείας για τους συμμετέχοντες .

 Οι δύο δρομείς έτρεξαν τον αγώνα Faethon Trail μήκους 15 χιλιομέτρων που περνούσε από υπέροχα μονοπάτια , ρέματα και δασικούς δρόμους ανάμεσα στον Όλυμπο και στην Βουλγάρα  , με χαρακτηριστικό του αγώνα την έντονη ολισθηρότητα και την λάσπη .

 Οι δύο αθλητές ξεκίνησαν και τερμάτισαν μαζί , δίνοντας το μήνυμα της ομαδικότητας , της χαράς της συμμετοχής και  κάνοντας τον αγώνα μία γρήγορη περιήγηση  . Με εναλλαγές τόσο όμορφων τοπίων που τα μάτια δεν προλάβαιναν να χορτάσουν. Για την ιστορία να πούμε ότι και ο χρόνος των αθλητών μας ήταν αρκετά  καλός αφού τερμάτισαν σε 1 ώρα και 28'  ,αφήνοντας πίσω τους  120 άτομα σε σύνολο 170 ατόμων που τερμάτισαν.