Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 22:42

Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΤΡΩΝ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΒΑΦΥΡΑ ΔΙΟΥ=73-54

Η ομάδα των αντρών εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δύο συνεχόμενες εντός  έδρας αναμετρήσεις, σημειώνοντας δύο νίκες. Για την 14η αγωνιστική, υποδέχτηκε την Βαφύρα Δίου, την οποία νίκησε χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα με 73-54.Στα άλλα παιχνίδια, ο Βατανιακός (3ος),  επικράτησε στην Κούπα Κιλκίς με 54-62. Ο πρωτοπόρος Αοκ Βέροιας πήρε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα επί της Αλεξάνδρειας  με 63-36 και οι δεύτεροι της βαθμολογίας Ίκαροι Γιαννιτσών νίκησαν το Αιγίνιο με 87-64. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΑΓΕΠ νίκησε τους Πάνθηρες με 90-70 και τέλος, ο Άθλος Αλεξάνδρειας επικράτησε του Πιερικού 69-66.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο Ν.Τούφας ξεκίνησε με τους Βάιγκαντ-Τούφα-Δίντση-Σιδηρόπουλο και Νικολαϊδη. Από  το πρώτο λεπτό εφάρμοσε press σ όλο το γήπεδο, δημιουργώντας έντονα προβλήματα κυκλοφορίας στους φιλοξενούμενους. Οι Βάϊγκαντ και Δίντσης έβαλαν μακρινά καλάθια με αποτέλεσμα η ομάδα να ξεφύγει με 16-9 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στην συνέχεια ο τεχνικός άλλαξε αρκετά την αρχική πεντάδα, βάζοντας  τους Ζέφυρο, Βαδόλα, Μουρατίδη,  Ζιάνη . Η ομάδα κινήθηκε με το ίδιο πλάνο. Πίεση στους χειριστές και αιφνιδιασμούς. (Ημ 35-19). Στα άλλα 2 δεκάλεπτα δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Η ομαδα του Ζαφειράκη ξέφυγε με 20 πόντους περίπου και ο Ν. Τούφας έβαλε να παίξουν και οι ''μικροί'' της αποστολής (Τσίλης-Δημητρίου-Πουρλίδας)

Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τους Σκουλαριώτη-Πράπα που απουσίαζαν  λόγω υποχρεώσεων .

Επόμενο παιχνίδι , το Σάββατο στην Κατερίνη με τους Πάνθηρες στις 20.00

ΣΥΝΘΕΣΗ-(Τούφας-Πουρλιδας)-Τούφας--Βάϊγκαντ-Ζιάνης-Βαδόλας-Νικολαίδης-Ζέφυρος, Δημητρίου, Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος, Τσίλης, Δημητρίου, Πουρλίδας Β.

 

ΠΑΙΔΩΝ

ΖΑΦ-ΣΚΥΔΡΑ=82-57

Άλλη μια νίκη για τους παίδες του Ζαφειράκη που έφτασε την 7η συνεχόμενη. Αυτήν την φορά νίκησε την Σκύδρα στο ντέρμπι  της αγωνιστικής, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση. Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και απ΄ότι φαίνεται θα καταλήξει και πρώτη. Την Κυριακή ξεκινά ο δεύτερος γύρος με την ομάδα του Ζαφειράκη να υποδέχεται την Μελίκη στις 12.00 π.μ στο Δακ Νάουσας.

 

ΜΙΝΙ

ΖΑΦ-ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ=64-31

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, η ομάδα του Θ.Πουρλίδα έκανε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα του Μίνι. Κέρδισε την Κούπα Κιλκίς με το ευρύ 64-31. Η ομάδα θα δώσει το τελευταίο ματς της, στην Αριδαία, το Σάββατο στις 12.00 π.μ και θα καταλήξει αήττητη στην πρώτη θέση. Στο πρωτάθλημα αυτό δεν υπάρχει συνέχεια, παρά μόνον μια γιορτή (φιλικός αγώνας μεταξύ των καλύτερων αθλητών) στο τέλος του Μάη. 

 

ΠΡΟΜΙΝΙ

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ=33-63

Για την πρώτη αγωνιστική του Προ-μίνι, (αθλητές του 2007 και νεότεροι)η ομάδα του Ηρ. Τούφα, επικράτησε εύκολα του Αοκ Βέροια με 33-63.  Όλα τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής . Επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο στις 11.00π.μ στο ΔΑΚ Νάουσας με τον Φίλιππο Βέροιας.

 

Από το Τμήμα Μπάσκετ Ζαφειράκη Νάουσας