Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 17:16

Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΤΡΩΝ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ=64-77

 

Δεν κατάφερε ο Ζαφειράκης να νικήσει τον Αοκ Βέροιας για την πρώτη αγωνιστική του έτους και ηττήθηκε με 64-77. Με την ήττα αυτή υποχώρησε μια θέση (4η), πίσω από Βατανιακό, Ίκαρο Γιαννιτσών και ΑΟΚ Βέροιας.Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η νίκη του Άθλου Αλεξάνδρειας στην ΑΓΕΠ με 74-76 και η νίκη του Αιγινίου στην Αλεξάνδρεια με με 55-72.Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Βατανιακός κέρδισε στον Πιερικό με 55-71, οι Ίκαροι Γιαννιτσών μέσα στους Πάνθηρες με 67-86 και η Κούπα Κιλκίς στην έδρα της Βαφύρας με 73-81. Σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής, νικητές έφυγαν οι φιλοξενούμενοι.  

Ο Ν.Τούφας ''έριξε'' στο παρκέ για το ξεκίνημα του παιχνιδιού τους Ζιάνη, Σκουλαριώτη, Μουρατίδη, Τούφα και Πράπα. Σ όλη την διάρκεια του ημιχρόνου οι 2 ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Η ομάδα του Ζαφειράκη έβρισκε επιθετικές λύσεις κυρίως με δίποντα με μπροστάρηδες τους Τούφα και Μουρατίδη. Οι φιλοξενούμενοι κυρίως με βολές ή τρίποντα. Το ημίχρονο έκλεισε με 32-29, έπειτα από buzzer σουτ του Νικολαϊδη από τα 6.75. Η ομάδα του ΑΟΚ στην 3η περίοδο έβαλε 5 τρίποντα ανοίγοντας την ψαλίδα κοντά στους 10π. Οι παίκτες του Ζαφειράκη αν και άσκησαν πίεση στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου, δεχόντουσαν κυρίως ''τρίποντες μαχαιριές'' χωρίς απάντηση.  Έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Από την ομάδα δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Δίντσης λόγω τραυματισμού στο γόνατο και ο Σαμαράς λόγω υποχρεώσεων . Επόμενο παιχνίδι που θα ναι και το τελευταίο για τον πρώτο γύρο, το Σάββατο στην έδρα της Μελίκης με τον Άθλο Αλεξάνδρειας στις 18.00.

ΣΥΝΘΕΣΗ-(Τούφας-Πουρλιδας)-Τούφας--Βάϊγκαντ-Ζιάνης-Πράπας-Βαδόλας-Νικολαίδης-Σκουλαριώτης-Μουρατίδης-Ζέφυρος, Δημητρίου,

Σιδηρόπουλος,

 

ΠΑΙΔΩΝ

 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ= 48-55

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη έκανε η ομάδα του Θ.Πουρλίδα, καθώς επικράτησε εύκολα με 48-55 επί του Φιλίππου. Από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ζαφειράκη ''καθάρισαν την μπουγάδα'', παίρνοντας διψήφια διαφορά με 5-24. Σ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ο coach Πουρλίδας διαχειρίστηκε όλους τους παίκτες του. Επόμενο παιχνίδι, την  Κυριακή στις 10.00π.μ με την Αριδαία στο ΔΑΚ Νάουσας

 

ΜΙΝΙ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ  (2006-07)-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ=25-80

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ηρακλή Τούφα από τον Φίλιππο Βέροια με 25-80 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι. Η ομάδα του Ζαφειράκη δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, τα ''κορμιά'' των φιλοξενούμενων που ήταν όλοι γεννημένοι το 2005. Άλλες 2 αγωνιστικές έμειναν για το τμήμα των 2006-07 και αρχές Φεβρουαρίου θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα Προμίνι (2007 και νεότεροι). Το Σάββατο η ομάδα υποδέχεται τους Αετούς Βέροιας στις 11.00 π.μ στο Δακ Νάουσας.

 

ΜΙΝΙ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (2005)-ΕΔΕΣΣΑ=71-64

Άλλη μια νίκη για την ομάδα μίνι του Θ.Πουρλίδα. Επικράτησε της Έδεσσας με  71-64  και συνέχισε το νικηφόρο σερί. Το Σάββατο φιλοξενείται στον Εύαθλο Πολυκάστρου στις 11.00π.μ.  Η ομάδα του Ζαφειράκη ήταν σ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μπροστά στο σκορ αλλά με μονοψήφιες διαφορές. Είχε διαστήματα που η ομάδα έβρισκε ρυθμό και   Άλλες 6 αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση αυτού του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη φουρνιά παιδιών, αγωνίζεται τα Σάββατα στο πρωτάθλημα ΜΙΝΙ και τις Κυριακές στο πρωτάθλημα Παίδων.