Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 17:15

ΤΟ TAEKWON-DO της Νάουσας σε Διεθνές Σεμινάριο Εκπαιδευτών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης διεξήχθη με επιτυχία κατά το τριήμερο 6-8 Δεκεμβρίου Διεθνές - Εθνικό Σεμινάριο καθώς και Διεθνές Σεμινάριο Εκπαιδευτών.

 Διοργανωτής ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwon-doΠολίχνης, με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-doΕλλάδος. Οι 80 συμμετέχοντες Εκπαιδευτές και αθλητές είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν σε υψηλό επίπεδο από τον Κορεάτη Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της I.T.F. GrandMasterHwangHoYong9 DANο οποίος ήταν και ο κεντρικός εισηγητής, με βοηθούς εισηγητές τους MasterΕλευθέριο Πολυδόρου7 DAN, πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της I.T.F. και τον Άγγλο GrandMasterWayneBrown9 DAN.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-doΝάουσας συμμετείχε ενεργά με τον προπονητή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DANο οποίος κατά την πρώτη ημέρα εξετάστηκε επιτυχώς για τον τίτλο τουΔιεθνούς Εκπαιδευτή (InternationalInstructor) και τον βοηθό προπονητή Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN. Το σεμινάριο αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμπλουτισμό των γνώσεων πάνω στην τέχνη του Taekwon-doκαι μάλιστα από ανθρώπους που είχαν την τύχη να θητεύσουν για χρόνια δίπλα στον αείμνηστο ιδρυτή της, Στρατηγό ChoiHongHi.

 

 

Για το Γραφείο Τύπου