Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 15:32

Μεγάλες διακρίσεις για το TAEKWON-DO της Νάουσας στο ATTICA TROPHY 2019

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τον αριθμό - ρεκόρ των 515 συμμετοχών από 40 Συλλόγους διεξήχθη την Κυριακή 3 Νοεμβρίου το AtticaTrophy2019.  Η άρτια διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής «Ολυμπιονίκη Χαρά Καρυάμη» με διοργανωτή τον τοπικό Σύλλογο «ΙΩΝΕΣ» και την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DOΕλλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.).

Ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWON-DOΝάουσαςπαρουσιάστηκε στην διοργάνωση με αποστολή τεσσάρων αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στα αγωνίσματα της μάχης και των τουλ υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Παναγιώτη Δημητριάδη, πραγματοποιώντας όλοι τους σπουδαία εμφάνιση και πετυχαίνοντας το απόλυτο. Χρυσό μετάλλιο για την Νένα Δημητριάδου στα τουλ παγκορασίδων 2007-2008. Χρυσή εμφάνιση από την Γεωργία Δημητριάδου στην μάχη, στην κατηγορία       -26Kgr. κοριτσιών 2009-2010.Ασημένιο μετάλλιο για τον Βασίλειο Πλουμπίδη στα τουλ Ανδρών και χάλκινο μετάλλιο για την Βαρβάρα Καρυπίδου στην μάχη,  κατηγορία -38Kgrπαγκορασίδων 2007-2008.

Η αποστολή της Νάουσας απέσπασε ευμενή σχόλια για την σπουδαία εμφάνιση και έμεινε εντυπωσιασμένη τόσο από το επίπεδο των αγώνων όσο και από την θερμή φιλοξενία των διοργανωτών και προσωπικά του προπονητή του τοπικού Συλλόγου κου Ηλία Ασπιώτη.

Το Taekwon-doτης Νάουσας συνεχίζει δυναμικά και προετοιμάζεται μεθοδικά για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που είναι προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του έτους.

 

 

Για το Γραφείο Τύπου