Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 13:49

Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με βαριά ήττα ξεκίνησε το εφηβικό του συλλόγου απέναντι στην Σκύδρα. Έχασε με 87-56 με χειρότερο δεκάλεπτο το τέταρτο στο οποίο άνοιξε πολύ η διαφορά. Η ομάδα σ όλο το παιχνίδι ήταν πίσω στο σκορ, μιας και η Σκύδρα ήταν ''ταμπουρωμένη'' μέσα στην ρακέτα και οι παίκτες του Ζαφειράκη δεν μπορούσαν να σκοράρουν από μακρινές θέσεις.

  Τα πολλά λάθη και η αστοχία έφεραν φυσιολογικά την ήττα και πλέον η ομάδα έχει επικεντρωθεί στον επόμενο αντίπαλό της. Λόγω final 4 κυπέλλου των αντρών,  ο αγώνας της Κυριακής με τον Άθλο θα οριστεί άλλη μέρα. Η ομάδα των εφήβων φέτος, έχει την ατυχία να αγωνιστεί με πολύ ''δυνατές  ομάδες που τα τελευταία 2 χρόνια πηγαίνουν στο final 4 (Σκύδρα-Αριδαία-Άθλος) . Από τις 5 ομάδες του ομίλου μόνον ο πρώτος συνεχίζει στην επόμενη φάση. Ο  Ζαφειράκης θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να γίνει διεκδικητής της προνομιούχας θέσης.

Διαιτητές της αναμέτρησης,Μητώνας-Χάνος.

Σύνθεση (Ζιάνης) Πηλίδης-Κολτσιάκης-Μουστάκας-Κων/νου-Τσίλης-Καρατσιώλης-Μίγγας-Δάϊος-Νικολαϊδης-Δημητρίου-Μώκας-Πουρλίδας.   ΤραυματΊες οι Τούπος και Παναγιωτίδης. 

Οι άντρες του Ζαφειράκη συνεχίζουν τις εντατικές προπονήσεις. Όλοι οι φοιτητές (εκτός Πράπα) έβγαλαν μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και ο coach Τούφας εφαρμόζει νέα συστήματα και άουτ για την ομάδα.