Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 22:11

Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς έδωσε η ομάδα των αντρών με αντίπαλο την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Ο  Ν. Τούφας παρέταξε την ομάδα του με πολλές ελλείψεις  ( Βαϊγκαντ-Σιδηρόπουλος-Σκουλαριώτης-Πράπας-Δίντσης)και έτσι αγωνίστηκαν πολλοί νεαροί παίκτες που θα ''ψηθούν'' φέτος στο πρωτάθλημα της 'Α ΕΚΑΣΚΕΜ υπό τις οδηγίες του πολύπειρου  coach.

 Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα του Ζαφειράκη ξεκίνησε ''μουδιασμένα'', πετυχαίνοντας μόνον 6 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο έναντι 12 των αντιπάλων. Η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη με τους νεαρούς παίκτες να τρέχουν καλά το γήπεδο και να φτάνουν σε εύκολα καλάθια από αιφνιδιασμούς. Το ημίχρονο ''έκλεισε'' 37-32. Ο Ζαφειράκης εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, δεν έχασε σε κανένα σημείο την πρωτοπορία στο σκορ. Και οι 13 παίκτες της ομάδας πρόσφεραν ο καθένας με τον τρόπο του, και το τελικό 71-63 γέμισε με αισιοδοξία τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας λόγω του ότι ανταποκρίθηκε θετικά παρά τις τόσο σημαντικές απουσίες.

Σύνθεση=(Τούφας Ν) Ζιάνης-Μουρατίδης-Τούφας Α-Ζέφυρος-Βαδολας-Νικολαϊδης-Μώκας- Μίγγας-Σαμαράς-Μουστάκας-Πηλίδης-Πουρλίδας-Δημητρίου.

Το Σάββατο-Κύριακο η ομάδα των παίδων θα αγωνιστεί σε τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος του Ζαφειράκη με τις ομάδες του Φιλ Βέροιας, Σκυδραϊκού και Εδεσσαϊκού να ναι προσκεκλημένες. Οι αγώνες θα γίνουν στο ΔΑΚ Νάουσας το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

Σάββατο: Ζαφειράκης- Έδεσσα (17:00)

 

 

                 Φίλιππος Βέροιας-Σκύδρα (19:00)

 

 

Κυριακή: Ζαφειράκης- Φίλιππος  Βέροιας(10:00π.μ)

 

 

                  Σκύδρα-Έδεσσα (12:00 π.μ)

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.