Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 10:39

Ξεκινάει η προετοιμασία του Ζαφειράκη Νάουσας στο Χάντμπολ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη Δευτέρα 26/8 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ.

Στις 18.00  η ομάδα θα βρεθεί στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ για μία πρώτη συνάντηση και αμέσως θα ξεκινήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έγινε προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας και ο Ζαφειράκης απέκτησε τον 25χρονο Σέρβο PETARACIMOVIC  ,τον ΧΑΤΖΗΑΓΑΠΙΟΥ ΘΑΝΟ και τον ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΚΟ .

Μεταγραφές οι οποίες θα ενισχύσουν πολύ την ομάδα έτσι ώστε και φέτος ο Ζαφειράκης να πρωταγωνιστεί και πάλι.

OPETARACIMOVICέχει ύψος 1.94mκαι αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα.Έχει  αγωνιστεί ως διεθνής με την Εθνική Νέων της Σερβίας , σε προκριματική φάση και πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2011 στην Αυστρία, από το 2010-2017 στα πρωταθλήματα Ισραήλ, Γερμανίας Σερβίας , Βουλγαρίας, Αυστρίας , Κροατίας και Σκοπίων ,στον Αρίωνα Πτολεμαίδας τη σεζόν 2017-2018 και στον Άρη Θες/νίκης τη σεζόν 2018-2019.

Ο ΧΑΤΖΗΑΓΑΠΙΟΥ Θ είναι 30 ετών με ύψος 1.85m  αγωνίζεται στη θέση πίβοτ Έχει αγωνιστεί σε Αρη, Κιλκίς , ΧΑΝΘ και Φοίβο Συκεών . Αθλητής με εξαιρετικά τεχνικά προσόντα αλλά και μεγάλη εμπειρία από την συμμετοχή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο OIKONOMOYMείναι 29 ετών με ύψος 1,92mαγωνίζεται στη θέση πίβοτ. Ξεκίνησε από τον Άρη και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Διομήδη Άργους, ΧΑΝΘ, ΑΕΚ, Ποσειδώνα Λουτρακίου, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και Φαίακα Κέρκυρας. Αθλητής με επίσης μεγάλη εμπειρία αλλά και εξαιρετικά σωματικά και τεχνικά προσόντα .

Με τις προσθήκες αυτές αλλά και την αναδιοργάνωση του τεχνικού τιμ η οποία είναι σε εξέλιξη με την παρουσία και του Παπουτσή Φ, η ομάδα του Ζαφειράκη ευελπιστεί και φέτος σε μία καλή πορεία ,καταρχήν στην τετράδα των playoffκαι από εκεί και πέρα στην πρωτιά του ομίλου.

 

Υπεύθυνος σύνταξης

Χαλάτσης Νίκος

Έφορος τμήματος χαντμπολ

ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ