Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 07:44

Ήταν όλοι εκεί για τον Γρηγόρη Τρούπκο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατάμεστο το δημοτικό στάδιο της Νάουσας, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ και της Βασίλισσας του Βορρά ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα καλό σκοπό: την αποκατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας  Γρηγόρη Τρούπκου.

 Τα γκολ έπεφταν βροχή, αφού οι παλιοί ποδοσφαιριστές, απαλλαγμένοι από το άγχος των αγώνων, παρά μόνο με μερικά κιλά παραπάνω, απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο! Παρούσα όλη η Νάουσα, που αγαπάει το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, που χαίρεται τη ζωή με τους ευαίσθητους πολίτες της!

Παρευρέθηκαν, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Σταύρος Βαλσαμίδης, ο τέως δήμαρχος  Τάσος Καραμπατζός, παλιοί και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Βεσυρόπουλος,Μπαρτζώκας, Τσαβδαρίδης,  η κ. Καρατζιούλα, η κ. Μαρία Τορορή υποψήφια του ΚΙΝΑΛ, μαζί με τον γ.γ. του Φ.Α.Σ. Νάουσα κ. Κερμανίδη, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Απόστολος Μπέκας, οι πρόεδροι του Ε.Ο.Χ. και Ε.Ο.Σ. Νάουσας κ.κ. Δήμος Γυρούσης και Νίκος Βελής, η πρωταθλήτρια του αλπικού σκι κ. Σοφία Ράλλη και πολύς κόσμος.