Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 16:30

Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΤΡΩΝ

Οι άντρες του Ζαφειράκη συνεχίζουν τις προπονήσεις ώστε να διατηρούνται έως την λήξη της χρονιάς που είναι στα μέσα του Ιούνη.

 Στον πρώτο ημιτελικό για την άνοδο είχαμε τα εξής αποτελέσματα. Αριδαία -Ίκαροι Γιαννιτσών=71-67 και Αλεξάνδρεια-Αετοί Βέροιας =63-60. Έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους και η σειρά μεταφέρεται το Σάββατο στην έδρα των Ικάρων και Αετών. Την κατηγορία αποχαιρέτησαν  ο Πανεδεσσσαϊκός και ο Μ.Α.Γιαννιτσών. Ίσως να παρασυρθούν κι άλλες ομάδες (Κιλκίς-Πιερικός) λόγω της ''πτώσης'' του Αοκ Βέροιας και της Μελίκης από την Γ' εθνική . Αυτό θα ξεκαθαρίσει σε 2 εβδομάδες που τελειώνει το πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Από την Β κατηγορία προβιβάστηκαν η Κούπα Κιλικίς και ο Βαφύρας  Πιερίας.

 

ΠΡΟ-ΜΙΝΙ

Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της ,η ομάδα του προ-μίνι. Έχασε από τον Μ.Α.Γιαννιτσών με 46-51 στο Σαββατιάτικο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Νάουσας. Η ομάδα βρέθηκε από την αρχή του παιχνιδιού πίσω στο σκορ και κατάφερε στο τέλος του ημιχρόνου να προσπεράσει. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και έτσι η ομάδα έκανε την μοναδική ήττα στην έδρα της. Το Σάββατο το τμήμα αυτό,  θα πάρει μέρος στο πασχαλινό τουρνουά της Κοζάνης και την Μ.Δευτέρα-Μ. Τετάρτη στο 6ο διεθνές τουρνουά, που διοργανώνει ο Βότσης στην Θεσσαλονίκη με συμμετοχή των  2007 και νεότερους.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Το Σάββατο 20/4, η ακαδημία θα λάβει μέρος για 6η χρονιά, στο τουρνουά της Α.Ε Κοζάνης. Τα τμήματα που θα πάρουν μέρος είναι των 2006-07, 2008-10 και το τμήμα κοριτσιών. Οι αγώνες θα γίνουν στο ΤΕΙ Κοζάνης από της 09.00-13.30. Ώρα αναχώρησης 7.30 από την πύλη του πάρκου. 

 

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ

Το Σαββατο-Κυριακο αυτό θα γίνει το πρώτο τουρνουά μίνι του συλλόγου.Οι αθλητές που παίρνουν μέρος είναι γεννημένοι το 2005 και νεότεροι.ά Οι ομάδες που θα φιλοξενηθούν είναι ο Φίλιππος Βέροιας, ΑΓΕ Πιερίας και Έδεσσα. Το πρόγραμμα των αγώνων είναι: Σάββατο= ZAΦ-ΕΔΕΣΣΑ 17.00       ΑΓΕΠ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ 19.00

Κυριακή: 11.00 ΑΓΕΠ-ΕΔΕΣΣΑ       13.00 ΖΑΦ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ,       18.00 ΖΑΦ-ΑΓΕΠ    20.00 ΕΔΕΣΣΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΙΔΩΝ

Οι 8 καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΜ αγωνίστηκαν την Κυριακή στο ΔΑΚ Νάουσας με σκοπό την νίκη που οδηγεί στο final4. Πολλοί γονείς και φίλοι κατέκλυσαν το κλειστό και παρακολούθησαν  δυνατά παιχνίδια. Οι τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στο final4 είναι ο Μ.Α.Γιαννιτσών που επικράτησε με buzzer του Πιερικού στην παράταση, ο Άθλος Αλεξ που επικράτησε της Σκύδρας, ο Βατανιακός που νίκησε εύκολα την Νέα Σάντα Κιλκίς και τέλος η Αριδαία που νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας.