Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 18:38

Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας σε Εθνικό Σεμινάριο Διαιτησίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στη Λάρισα διεξήχθη την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το πρώτο σεμινάριο διαιτησίας για το 2019 με την συμμετοχή διαιτητών, εκπαιδευτών και αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

 Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου «Λεωνίδας». Το πρόγραμμα περιλάμβανε θεωρητική και πρακτική εξάσκηση πάνω στους κανονισμούς και στον τρόπο βαθμολογίας αγώνων. Την τεχνική επίβλεψη του σεμιναρίου είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας GrandΜasterΓιαλαμάς Παναγιώτης 9 DANενώ ανάμεσα στους βασικούς εισηγητές ήταν ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» ΝάουσαςΔημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, ο οποίος παρέλαβε από τα χέρια του Προέδρου το πτυχίο Διεθνούς Διαιτητή Κατηγορίας Α’. Από πλευράς Συλλόγου συμμετείχαν επίσης οι Πλουμπίδης Βασίλειος 2 DAN, Φειδάντσης Γαβριήλ 1 DAN, Πετρά Δάφνη 1 DANκαιΠαπαντωνίου Δημήτριος 1 GUP.

Στο τέλος του σεμιναρίου διαιτησίας, Φειδάντσης Γαβριήλ καιΠετρά Δάφνη  ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος Εθνικού Διαιτητή Γ΄κατηγορίας. Ακολούθησαν προαγωγικές εξετάσεις DANστις οποίες συμμετείχαν οι Φειδάντσης Γαβριήλ και Παπαντωνίου Δημήτριος οι οποίοι μετά από επιτυχή δοκιμασία προήχθησαν στον βαθμό των2 DANκαι1 DANαντίστοιχα.

 

 

Για το Γραφείο Τύπου