Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 21:47

«ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ» για τους αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας στο Βαλκανικό στα Πηγάδια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις έκαναν οι αθλητές δρόμων αντοχής του ΕΟΣ Νάουσας στο βαλκανικό κύπελλο και κύπελλο Ελλάδας, ΑΓΕΝ και Π-Κ στα 3-5 Πηγάδια, 2-3/2/19.

 Σε μία άριστη οργανωτικά διοργάνωση, τα στελέχη του συλλόγου, και με σύμμαχο τον καιρό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πραγματοποιηθούν οι καλύτεροι αγώνες μέχρι τώρα, καθ’ ομολογία της Κροάτισας τεχνικού εκπροσώπου της FIS.
Οι αθλητές μας πρωταγωνίστησαν στις 3 από τις 4 κατηγορίες( πλην των αντρών), κερδίζοντας συνολικά 10 χρυσά μετάλλια , 4 αργυρά και 1 χάλκινο.
Η κορυφαία αθλήτριά μας Μαρία Ντάνου, κατετάγη 2η και τις δύο μέρες στο βαλκανικό, πίσω από την ασυναγώνιστη κροάτισα αθλήτρια Vedrana Malec, κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια αντίστοιχα στο κύπελλο Ελλάδας.
Η Στελλίνα Γιαννακοβίτη πήρε την 4η θέση και τις δύο μέρες στο βαλκανικό, χάνοντας το χάλκινο για λίγα δευτερόλεπτα στα 5 χλμ, πραγματοποιώντας αλματώδη βελτίωση στις επιδόσεις της, και κέρδισε 2 αργυρά στο κύπελλο Ελλάδας, ενώ η Γωγώ Νιμπίτη κατετάγη 6η στο βαλκανικό και 3η στο κύπελλο την δεύτερη μέρα.
Στη μικρή κατηγορία child του βαλκανικού κυπέλλου, οι αθλητές μας Γιώργος Αναστασιάδης στα αγόρια, και Μαρία-Δήμητρα Τσιάρκα στα κορίτσια, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους υπόλοιπους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους, και κέρδισαν από 2 χρυσά στο βαλκανικό και από 2 χρυσά στο κύπελλο Ελλάδας σε ισάριθμους αγώνες, επιβεβαιώνοντας το υψηλό αγωνιστικό και τεχνικό τους επίπεδο.
Στο κύπελλο Ελλάδας, η Όλγα Μπιτέρνα βγήκε δύο φορές 4η στις κορασίδες και η Εύα Μπράβου 5η και 6η αντίστοιχα.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΕΟΣ Νάουσας ευχαριστούν όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν, καθώς επίσης και την διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου για την αμέριστη και απρόσκοπτη βοήθειά τους στην υψηλού επιπέδου τέλεση των αγώνων.

 

Από τον ΕΟΣ Νάουσας