Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 21:29

Τραυματισμός 20χρονου σε μηχανή στον δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας – 35 λεπτά έκανε να έρθει το ασθενοφόρο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ατύχημα με τραυματισμό 20χρονου οδηγού μηχανής μεγάλου κυβισμού είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Αγίου Νικολάου, στο δρόμο δηλαδή που οδηγεί στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο νεαρός οδηγός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Νάουσας μετά από 35 λεπτά αφού τόσο έκανε να έρθει το ασθενοφόρο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος.

 

Ο 20χρονος επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και είχε κατεύθυνση προς τον Άγιο Νικόλαο, όταν φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος,  βγήκε από στενό για να στρίψει  προς τα κάτω.  Η μηχανή έπεσε πάνω στον φορτηγάκι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου. Στο χώρο του ατυχήματος επενέβησαν άμεσα η Πυροσβεστική Νάουσας και η Αστυνομία αλλά δυστυχώς, το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρου φάνηκε και πάλι, καθώς πέρασαν 35 λεπτά για να έρθει  από τη Βέροια και να διακομισθεί ο 20χρονος λίγα εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω, δηλαδή στο Νοσοκομείο  Νάουσας.

Πάντως, σύμφωνα επίσης με κατοίκους της περιοχή  είναι συχνό φαινόμενο να αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από οχήματα και μηχανές στον συγκεκριμένο δρόμο, παρότι υπάρχουν σχολεία (Το 3ο Γυμνάσιο το ΕΠΑΛ), Δημοτικό αλλά και Νηπιαγωγείο) αλλά και η Σχολή Αστυνομίας.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα