Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 17:16

Νάουσα: Διατηρούσε οπλοστάσιο με 50 όπλα σε τρία σπίτια!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι έρευνες για την προέλευση του παράνομου οπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη

Ολόκληρο... στράτευμα μπορούσε να εξοπλίσει ένας 59χρονος κάτοικος της Ημαθίας με το τεράστιο οπλοστάσιο που έκρυβε σε τρία διαφορετικά σπίτια της ιδιοκτησίας του, σε ένα χωριό στην περιοχή της Νάουσας και στην πόλη! Οι έρευνες για την προέλευση του παράνομου οπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και τυχόν άλλες παράνομες δραστηριότητές του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως από την αξιοποίηση στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Φλώρινας και, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ασφάλειας Βέροιας και Νάουσας, έκαναν έρευνα στο σπίτι στο χωριό και σε τρία διαμερίσματα του 59χρονου στη Νάουσα όπου κατέσχεσαν 47 κυνηγετικά όπλα, τρία περίστροφα, 15 ξιφολόγχες, δυο πυροκροτητές, τρεις κάννες, έναν γεμιστήρα πιστολιού, ένα σπρέι πιπεριού και 238 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

 

Τα περίστροφα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί. Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ η Ασφάλεια Φλώρινας συνεχίζει την προανάκριση.

 

Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/1113130/naousa-diatirouse-oplostasio-me-50-opla-se-tria-spitia/