Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 16:20

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου στο VAENI ΝΑΟΥΣΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον Συνεταιρισμό VAENI ΝΑΟΥΣΑ επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Εσωτερικών ( Μακεδονίας & Θράκης ) Θεόδωρος Καράογλου στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία.

 

Ο κ Καράογλου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού και Πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιών & Αμπελουργών Νάουσας κ Φουντούλη κατά την οποία συζητήθηκαν οι τρόποι που θα τονώσουν την εξαγωγική δραστηριότητα του VAENI ΝΑΟΥΣΑ. Ο κ. Καράογλου ανέφερε συγκεκριμένα ότι στηρίζει κάθε υγιή επιχειρηματική πρωτοβουλία που διαφημίζει και προβάλλει τα ποιοτικά Μακεδονικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Επίσης επεσήμανε πως στην Ημαθία χτυπά η καρδιά του πρωτογενούς τομέα και πως στόχος του Υφυπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) είναι η βελτίωση της παραγωγής, η τόνωση της εξωστρέφειας και η αύξηση του εισοδήματος των αγροτών. Η προσωπική του μεσολάβηση σε όλα τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε να υπάρξει έμπρακτη στήριξη στο εξαγωγικό εμπόριο που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ευλογημένο αυτόν τόπο, θεωρείται δεδομένη.

 

Ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στους επισκέψιμους χώρους του Συνεταιρισμού και τόνισε πως ιδίως η Νάουσα διαθέτει ισχυρές προοπτικές οινοτουριστικής ανάπτυξης.