Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 10:55

Λαϊκό γλέντι στις Τέσσερις Εποχές σε ένα βράδυ εκπλήξεων! (video και φωτογραφίες)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με μια λαϊκή βραδιά και τη φωνή του Γιώργου Γιαννούλη έκλεισε το γιορτινό πρόγραμμα των Χριστουγέννων του ταβερνείου «Τέσσερις Εποχές» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Βέβαια, την παράσταση έκλεψε ο «εορτάζων» Νίκος Γκότσης που είχε την τιμητική του, τα γενέθλιά του, τα οποία και γιόρτασε φυσικά με την μεγάλη οικογένεια των Τεσσάρων Εποχών.

Ο Νίκος Γκότσης  ο Βασίλης Λαφάρας, όπως κάθε χρόνο, δημιούργησαν για τον κόσμο της Νάουσας αλλά και γι' αυτούς που θα την επισκέφτηκαν, ένα  πρόγραμμα που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στις γιορτινές μέρες! Απολαύσαμε την μοναδική Ευθυμία Καραγιαννοπούλου και ΚΑΤΙΦΕ, τον φίλο απ’ τα παλιά Γιώργο Γιαννούλη αλλά και την αγαπημένη Ελένη Δεληχρήστου. Όλοι τους μας χάρισαν βράδια ξεχωριστά, συνοδεύοντας πάντα την ποιότητα που διακρίνει τις «Τέσσερις Εποχές».

Και παρόλο που οι γιορτές δεν έχουν καλά-καλά τελειώσει, σύμφωνα με… έγκυρες πληροφορίες το πρόγραμμα της Αποκριάς είναι ήδη έτοιμο! Παρότι απέχουμε 2 μήνες ακόμη, το γεμάτο πρόγραμμα των Χριστουγέννων προμηνύει ήδη το τι μας… περιμένει από τις 3 Μαρτίου, που είναι η Τσικνοπέμπτη…

Αναμένουμε!

 

Η ομάδα του Naoussa Swim Club διασκεδάζει στο ταβερνείο "Τέσσερις Εποχές"

 

Τα αγαπημένα αδέρφια Βασίλης και Ελισάβετ Λαφάρα 

 

Σχετικά Άρθρα