Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 18:07

Microblanding: Αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις τέλεια φρύδια!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αποκτήστε καλοσχηματισμένα και συμμετρικά φρύδια με τη μέθοδο Microblading (Τρίχα-Τρίχα)! Η πολυετής εμπειρία της Έλσας Πετικοπούλου, υπεύθυνης του “Beauty and Spa” που βρίσκεται οδό Παπαγιώργη 5, είναι εγγύηση για υπέροχο αποτέλεσμα! 

Η συγκεκριμένη τεχνική διαφέρει από το γνωστό σε όλους “tattoo φρυδιών” καθώς το αποτέλεσμα της είναι εντυπωσιακά φυσικό.

Τι είναι όμως η τεχνική Microblanding;

Το Microblading είναι μία χειροκίνητη τεχνική και στην ουσία είναι ένα τατουάζ τρίχα τρίχα, χωρίς να είναι ενιαίο και δεν γίνεται με μηχάνημα αλλά με μια λεπίδα που στην άκρη έχει βελόνα και ο επαγγελματίας ασκεί πίεση με το χέρι του. Αυτό τον βοηθά στο να δουλεύει επιφανειακά με το φτερό, να περάσει την επιδερμίδα και να αφήσει χρώμα στην πιο εξωτερική στοιβάδα του δέρματος και όχι στο χόριο, δημιουργώντας φαινομενικά τριχούλες, οι οποίες έχουν χρώμα και προσομοιάζουν με αληθινές- χωρίς να απλώνουν και να δείχνουν αφύσικες/παχιές πάνω στο δέρμα.

Το Microblanding είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς να χρειάζεται να τα βάφουν συνεχώς. Μπορεί να γεμίσει τα κενά, αλλά και να δημιουργήσει ολόκληρο το φρύδι σε περιπτώσεις απώλειας των τριχών, όπως η αλωπεκία, η τριχόπτωση, οι χημειοθεραπείες ή η ελάττωση της τριχοφυΐας λόγω ηλικίας.

Γιατί να επιλέξετε το Microblanding;

• Κάθε τρίχα του φρυδιού δημιουργείται ξεχωριστά για να βγει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.
• Τέλος το βάψιμο φρυδιών
• Το φυσικό αποτέλεσμα είναι πλέον καθημερινότητα και τα φρύδια σας παραμένουν πανέμορφα.
• Το αποτέλεσμα συνδυάζεται με τα χρώματά σας
• Οι εκπληκτικές αλλαγές είναι εμφανέστατες

Ενημερωθείτε καλώντας στο “Beauty and Spa” της Έλσας Πετικοπούλου και στα τηλέφωνα 2332110319 και 6948042991.

Beauty and Spa

Παπαγιώργη 5 – Νάουσα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2332110319 και 6948042991.