Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 08:09

Το μηλόξιδο μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου. Δες πώς…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν ακόμα χρησιμοποιείς το μηλόξιδο για να το βάζεις στις σαλάτες σου, τότε είσαι λίγο πίσω. Δες που αλλού μπορείς να το βάλεις και τι άλλο μπορείς να κάνεις με αυτό. 

 

Toner για το πρόσωπο: Βάζοντας μηλόξιδο στο πρόσωπό σου θα το νιώσεις πιο φωτεινό και σφιχτό. Η επιδερμίδα έχει από φυσικού της μια οξύτητα. Όταν της βάζεις ξύδι που επίσης είναι όξινο, επέρχεται μια ισορροπία ανάμεσα στο ξηρό και το λιπαρό. 

Πλύσιμο μαλλιών: Έχεις παρατηρήσει πως το σαμπουάν φαίνεται πως σταματάει να έχει τη δράση που είχε στην αρχή μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης του; Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι δυο φορές το μήνα, μετά το λούσιμο, να ρίχνεις 1-2 φλ.τσ. ξίδι στα μαλλιά σου. Κάνε μασάζ στο κρανίο σου και άφησέ το να κάτσει για μερικά λεπτά πριν το ξεπλύνεις. 

Καθαρισμός πινέλων μακιγιάζ: Τέλος μπορείς να ανακατέψεις σε ένα μπολάκι 1 φλ.τσ. ζεστό νερό με 1 κ.γ. μηλόξιδο και 1-2 λεπτές φέτες λεμονιού για άρωμα. Βούτα τα πινέλα σου στο μείγμα και άφησέ τα για λίγο. Ξέπλυνέ τα και είναι καθαρά και έτοιμα για χρήση.

 

www.faysbook.gr

Σχετικά Άρθρα