Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 12:05

10 Tips για να προλαβαίνετε καθημερινά να κάνετε beaute σε 10'

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε πήρε ο ύπνος και πρέπει να ετοιμαστείς για τη δουλειά μέσα σε ελάχιστα λεπτά; Ξέχνα την καθημερινή ιεροτελεστία του make-up!

Πάρε την μπρονζέ πούδρα και πέρασε με ένα πινέλο όλο το πρόσωπό σου, με έμφαση στα ζυγωματικά. Βάλε λίγη σκιά στα βλέφαρά σου και ένα lip gloss και έτοιμη!

Επέλεξε ουδέτερες αποχρώσεις. Οι ουδέτερες αποχρώσεις στο μακιγιάζ είναι πιο «ασφαλείς» από τις έντονες, γιατί δεν δείχνουν τόσο πολύ τα λάθη που τυχόν κάνουμε, όταν είμαστε βιαστικές. Επίσης «δένουν» πιο φυσικά με το δέρμα σου, λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή τους. Βρες το ιδανικό ουδέτερο χρώμα για εσένα και επέλεξε έναν τόνο πιο σκούρο από το δέρμα σου, κραγιόν και σκιά.

Βλεφαρίδες «κάγκελο». Η μάσκαρα είναι ένα απαραίτητο προϊόν για ένα σωστό μακιγιάζ, αλλά όταν βιάζεσαι κάτι τέτοιο πολλές φορές είναι ανέφικτο. Μια καλή λύση είναι οι βλεφαρίδες εξτένσιον! Τοποθετούνται εύκολα και ανώδυνα από ειδικό και το αποτέλεσμα διαρκεί 2 μήνες!

«Ψεύτικο» μανικιούρ. Μην σπαταλάς χρόνο κάθε πρωί για να διορθώνεις το μανικιούρ που ξεφλούδισε. Επέλεξε ένα διάφανο, δυναμωτικό νυχιών και όχι ένα έντονο χρώμα και κάθε λίγες μέρες ανανέωνέ το.

Λούστε μόνο τις ρίζες των μαλλιών σας. Δεν χρειάζεται, αν δεν προλαβαίνετε ένα πρωί που βιάζεστε, να λούσετε όλα τα μαλλιά σας, να τα ξεβγάλετε και να τα στεγνώσετε. Λούστε τοπικά και στεγνώστε μόνο τις ρίζες που λαδώνουν περισσότερο!

Ποιος έχει χρόνο το πρωί για να περιμένει να στεγνώσει το αποσμητικό του; Κανείς σχεδόν! Για να μην φορέσετε τα ρούχα πριν στεγνώσει, αμέσως μόλις το βάλετε ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντηλο.

Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, σταματήστε για λίγο πριν στεγνώσουν εντελώς και βάλτε την ενυδατική σας κρέμα. Στη συνέχεια βάλτε το πιστολάκι στην επιλογή του κρύου αέρα και στεγνώστε μαλλιά και πρόσωπο.

Προσφέρετε έξτρα ενυδάτωση στα μαλλιά σας! Ενώ τα χέρια σας είναι ακόμα νωπά από την ενυδατική κρέμα που μόλις απλώσατε στο πρόσωπό σας, περάστε με τα δάχτυλά σας, τα μαλλιά σας!

Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα ξεχωριστό στυπτικό προϊόν ή λοσιόν, χρησιμοποιείστε ένα καθαριστικό που περιέχει σαλικυλικό οξύ. Το συστατικό αυτό διασπά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε χρόνο να βάλετε φέτες αγγουριού και φακελάκια τσαγιού για να μειώσετε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Αντ’ αυτού αποφύγετε να φάτε το βράδυ πριν κοιμηθείτε αλμυρές τροφές όπως είναι τα πατατάκια και οι τηγανητές πατάτες. Συγκρατούν το νερό και μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο στα μάτια.

 

www.marymary.gr

Σχετικά Άρθρα