Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 01 Μαϊος 2015 11:46

Πέτζα Στογιάκοβιτς: Γιατί δεν βλέπει την Αλέκα Καμηλά στην τηλεόραση;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Για την τηλεοπτική παρουσία της συζύγου του Αλέκας Καμηλά μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «People» και τον Γιώργο Πράτανο.
 
«Οι ώρες που παίζεται η εκπομπή είναι περίεργες για μένα. Εκείνη την ώρα σχολάνε τα παιδιά και έχουν δραστηριότητες. Τα έχω αναλάβει εγώ για όσο λείπει η Αλέκα. Γενικώς, δεν βλέπω τηλεόραση. Μου αρέσουν περισσότερο οι δραστηριότητες εκτός σπιτιού», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός αθλητής.
 
Όσο για το αν την έχει συμβουλέψει, ο ίδιος εξήγησε «Δεν την έχω συμβουλεύσει γιατί δεν γνωρίζω τίποτε από αυτή τη δουλειά. Νομίζω πως οι πράξεις μου είναι αρκετές, γιατί τη στηρίζω. Γιατί αυτή η δουλειά, χόμπι την αποκαλώ εγώ, την κάνει ευτυχισμένη. Και μου αρέσει αυτό».
 
Πιστεύει, ωστόσο, πως είναι η σειρά της να βγει εκείνη μπροστά κι εσύ να 
κάτσεις λίγο πίσω; «Δεν το βλέπω έτσι, σε ένα σπίτι πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες. Δεν έχει σειρά. Της ήρθε μια ευκαιρία να αισθάνεται ευτυχισμένη και δημιουργική και το στηρίζω 100%. Αν συμβεί κάτι σε εμένα, είμαι σίγουρος πως κι εκείνη θα με στηρίξει. Βλέπεις μέσα από αυτό πόσο ωραία αισθάνεται ένας άνθρωπος όταν είναι δημιουργικός. Είναι ένα από αυτά που μου αρέσουν στην Αλέκα», επεσήμανε.
 
Πηγή: faysbook.gr

Σχετικά Άρθρα