Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 18:13

Γκλέτσος στον αέρα εκπομπής: «Είσαι βλάκας, ηλίθιος κι έρχομαι να σε σκίσω σπίτι σου!» [vds]

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Eξω φρενών έγινε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδη κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού ΕΝΑ της Λαμίας.
 
O κ. Γκλέτσος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις χαρακτηρίζοντας τον κ. Πιλιτζίδη «βλάκα» και «ηλίθιο», ενώ τον απείλησε ότι θα τον βρει και θα τον σκίσει. Είχε προηγηθεί χαρακτηρισμός του κ. Πιλιτζίδη που αναφέρθηκε στον δήμαρχο Στυλίδας ως «όνειδος».
 
Αιτία της κόντρας είναι η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, γεγονός που έχει εξοργίσει γονείς και μαθητές που διαμαρτύρονται. Οι μαθητές σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό θα είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν στη Στυλίδα.
 
Ο Απόστολος Γκλέτσος επισκέφθηκε την Περιφερειακή Δ/νση του Υπουργείου Παιδείας ενώ μίλησε και με το γραφείο του υπουργού ζητώντας να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
 
Δείτε τι έγινε το βράδυ της Τρίτης όταν νευρίασε με τον διευθυντή Ββάθμιας εκπαίδευσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού ΕΝΑ...
 
Πηγή: newsonly.gr

Σχετικά Άρθρα