Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 20:55

Μια γλυκιά «Γιορτή Σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής»! (φωτογραφίες & video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Ένα γλυκό απόγευμα τη «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» ετοίμασαν για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Δήμος Νάουσας. Ωστόσο, αυτή η γιορτή δε μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τους ζαχαροπλάστες της Νάουσας.

Περισσότερα από 400 κιλά σοκολάτας σε διάφορες μορφές, καθώς και πολλά πολλά φρεσκοψημένα μπισκότα χρειάστηκαν για να γλυκαθεί ο κόσμος που κατέκλυσε την πλατεία Καρατάσου.

Όλη η πλατεία ήταν σε σοκολατένιο ρυθμό: γκοφρέτες λουσμένες σε ζεστή σοκολάτα, φρεσκοψημένα μπισκότα, γωνιά για τη διακόσμηση των μπισκότων, πουράκια βουτηγμένα σε σοκολάτα, marshmallows σε ξυλάκι και βουτηγμένα σε σοκολάτα και φυσικά ζεστή σοκολάτα ρόφημα για να ζεστάνει τον κόσμο από το κρύο που επικρατούσε

Από τη γιορτή, δε θα μπορούσε να λείπει και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά. Τη γιορτή άνοιξε ο Δήμαρχος Νάουσας ο οποίος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι χορωδίες του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης, του Ωδείου «Αριστοτέλης», του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών» και του Συλλόγου «ΕνCanto». Την παρουσίαση έκαναν με απόλυτη επιτυχία η Ελένη Ζαφείρκου καθώς και o Νίκος Πιτάνιος.

Συμμετείχαν τα ζαχαροπλαστεία Τζέπος Daily, Τζέπος, Σούλα, Ρίζος και Κωνσταντίνος. 

Σχετικά Άρθρα