Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 15:21

Νυχτερινό τρέξιμο στο Βέρμιο (Night Run)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Δευτέρα 18 Μαΐου το βράδυ και με ιδανικές  καιρικές συνθήκες, 11 μέλη του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ  Νάουσας  έκαναν μία πολύ ενδιαφέρουσα δράση . περπάτησαν και έτρεξαν μία διαδρομή στο Βέρμιο με φακούς κεφαλής .

Το όλο σκηνικό , η ατμόσφαιρα του να περνάς μονοπάτια βράδυ , η καλή διάθεση και το χιούμορ όσων πήραν μέρος το έκανε ακόμα πιο ευχάριστο. Οι συμμετέχοντες είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία ,  είδαν την φύση από μία άλλη οπτική , ενώ τράβηξαν και υπέροχες φωτογραφίες , τόσο της νυχτερινής Νάουσας από ψηλά όσο και της ομάδας. Φυσικά όλα έγιναν με την προσοχή που αρμόζει όταν είσαι στο βουνό , πόσο μάλιστα όταν βρίσκεσαι μέσα σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους το βράδυ.

  Ο σύλλογος κατά καιρούς και στο πλαίσιο που ορίζει η Γ.Γ.Α. και οι οδηγίες από το Υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (για την Βελτίωση της φυσικής κατάστασης) θα  διοργανώνει δράσεις στην φύση με σκοπό την άθληση , την εκτόνωση αλλά και την γνωριμία του βουνού μας αλλά και κοντινών σε εμάς βουνών. Εμπνευστής και αυτουργός της δράσης δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Καισαρίδη.