Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 09:28

Ευχαριστήριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ν.Σ. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην υποδοχή και φιλοξενία της Προέδρου μας Φ. Γεννηματά στην Ημαθία.

 Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων, συνεταιριστικών οργανώσεων και οινοποιιών για την ενημέρωση που παρείχαν αναφορικά με τα προβλήματα της παραγωγής, τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου αλλά και τοπικής κλωστοϋφαντουργίας για τις πληροφορίες σχετικά τις συνθήκες της αγοράς και της βιομηχανικής παραγωγής στην περιοχή μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας για τη ξενάγηση που προσέφεραν στην κ. Γεννηματά στο χώρο του φορέα-σύμβολο για τον τόπο μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Ν. Κουτσογιάννη  για την ενημέρωση που έκανε στην Πρόεδρο μας σχετικά με τις πρωτοβουλίες του Δήμου. Τον Δήμαρχο Βέροιας Κ. Βοργιατζίδη και τους Αντιδημάρχους για τη θερμή υποδοχή τους στο Δημαρχείο της πόλης.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε επίσης για την παρουσία στην ομιλία της Φ. Γεννηματά του Μ. Χρυσοχοίδη ιστορικού στελέχους του χώρου μας και με τεράστια προσφορά στον τόπο της καταγωγής του. Η παρουσία του χθες στη Βέροια μας τίμησε όλους.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές της ΔΗ.ΣΥ Γ. Αρβανιτίδης, Μ. Τζελέπης, οι πρώην Υπουργοί και Βουλευτές Μ. Όθωνας, Τ. Αντωνίου, Β. Αργύρης Θ. Γεωργιάδης, Α. Τόλκας, ο Δήμαρχος Βέροιας, ο πρώην Νομάρχης Α. Βλαζάκης, οι πρώην Δήμαρχοι Βέροιας Γ. Χασιώτης, Χ. Ουσουλτζόγλου και πλήθος εκπροσώπων κοινωνικών και επαγγελματικών οργανώσεων.

Όμως το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στις πολλές εκατοντάδες μελών και φίλων της Παράταξης που με την παρουσία τους στην ομιλία της Φ. Γεννηματά απέδειξαν ότι ο πολιτικός μας χώρος έχει και παρόν και μέλλον στον αγώνα για την κυριολεκτική αναγέννηση της Πατρίδας.                  

 

Σχετικά Άρθρα