Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 16:06

Η Ολυμπία Αποστόλου για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη στον Βαλάντη Λιόλιο

 

Συνέντευξη για τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου μας παραχώρησε η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ολυμπία Αποστόλου.

Μας ανέλυσε το διακύβευμα των Εθνικών Εκλογών, την απόφαση της να κατέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή και το όραμα της για την χώρα μας και κυρίως για την Ημαθία.

Μας περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση στον νομό μας, όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο, την ανάπτυξη, την ανεργία, τα έργα υποδομής, την υγεία, τον αγροτικό τομέα αλλά και τις προτάσεις της όσον αφορά το πώς θα μπορέσει η Ημαθία να ξεφύγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Η Ολυμπία Αποστόλου μας μίλησε ακόμη για θέματα υγείας, για το σοβαρό θέμα του Νοσοκομείου Νάουσας  για τον αγροτικό τομέα, αναλύοντας επίσης τις προτάσεις της για τον πρωτογενή και τον δευτερογενή τομέα, σε σχέση και με το εμπάργκο και με την βοήθεια που πρέπει να λάβουν οι παραγωγοί για να αντεπεξέλθουν  στις δύσκολες αυτές συνθήκες αλλά και για ένα από τα σημαντικότερα θέματα της Ημαθίας που αφορά και τη Νάουσα, τον Οδικό Άξονα Βέροια Νάουσα Έδεσσα.