Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 19:51

Άγγελος Τόλκας προς Υπουργείο Παιδείας : «Ακούστε τις ανάγκες των μαθητών. Προχωρήστε άμεσα στο διορισμό εκπαιδευτικού προσωπικού για την λειτουργία του Μουσικού σχολείου Βέροιας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το θέμα των ελλείψεων καθηγητών στο ΜουσικόΣχολείο Βέροιας, στο οποίο φοιτούν μαθητές και μαθήτριες από ολόκληρο το Νομό της Ημαθίας, έφερε στη Βουλή ο Άγγελος Τόλκας, θέτοντας κρίσιμα ερωτήματα για την ομαλή πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο Βουλευτής Ημαθίας κατέθεσε ερώτηση, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς την Υπουργό Παιδείας για τα θέματα που απασχολούν το Μουσικό Σχολείο Βέροιας που δεν βρίσκουν λύση κι ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί το 1/3 του εκπαιδευτικού έτους.

Προηγήθηκε Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την εκπαίδευση των παιδιών τους, τις σχολικές τους επιδόσεις σε πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και εν τέλει την οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται, καθώς καταφεύγουν στο να πληρώνουν ιδιαίτερα μαθήματα όσοι από αυτούς έχουν τη δυνατότητα.

            Κατόπιν τούτων ο Βουλευτής Ημαθίας απαιτεί ενέργειες από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας ώστε να ολοκληρωθούν οι διορισμοί εκπαιδευτικών και να  αναπληρωθεί η χαμένη ύλη των μαθητών.

 

 

 

Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης ΕΔΩ