Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 16:24

Τάσος Μπαρτζώκας- Κ. Καραμανλής: 200.000 ευρώ για κατασκευή νέου αρδευτικού αγωγού στη Δ.Ε Μελίκης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τις παρεμβάσεις και τις συστηματικές προσπάθειες του Τάσου Μπαρτζώκα εγκρίθηκε από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κ. Καραμανλή, χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την κατασκευή  νέου αγωγού άρδευσης στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης.

Ο Βουλευτής γνωρίζοντας καλά τις μεγάλες αρδευτικές ελλείψεις της περιοχής και με δεδομένο ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας δεν μπορούσε να καλύψει τη μεγάλη δαπάνη που απαιτείται, μετέφερε το ζήτημα στον Υπουργό Υποδομών, ζητώντας του να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος με τη μορφή της έκτακτης επιχορήγησης.

Όντας σε τακτική επικοινωνία με τον Υπουργό και το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, κ. Π. Γκυρίνη, η έγκριση του μεγάλου έργου είναι πλέον γεγονός και επίκειται σε σύντομο διάστημα να εκκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του, η ολοκλήρωση της οποία θα δώσει νέα πνοή στον πρωτογενή τομέα της περιοχής και τους καλλιεργητές.

Ο Βουλευτής ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό, κ. Καραμανλή, για την κατανόηση του προβλήματος και την άμεση ικανοποίησή του, με τον οποίο εκτός από βαθιά φιλία, τους συνδέει η επιμονή αλλά και η προσήλωση στο αποτέλεσμα και όχι στις κενές εντυπώσεις.