Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 18:20

«Παρέμβαση του Απόστολου Βεσυρόπουλου για την δημιουργία Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην Ημαθία.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ίδρυση τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην Ημαθία επαναφέρει ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, επισημαίνοντας ότι αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

Με παρέμβασή του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Βεσυρόπουλος τονίζει ότι είναι έντονη η ανάγκη ενίσχυσης των ελέγχων στο οδικό δίκτυο της Εγνατίας οδού και στην ευρύτερη περιοχή, όπως και των ελέγχων στη διέλευση βαρέων οχημάτων, από κατοικημένες περιοχές που γειτνιάζουν με την Εγνατία.

Αναφέρει ότι, η λειτουργία του τμήματος θα ενισχύσει τους δείκτες οδικής ασφάλειας και θα συμβάλλει στην αύξηση και αποτελεσματικότητα των ελέγχων, με δεδομένο και τον μεγάλο αριθμό τροχαίων ατυχημάτων, που έχει κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές.

Παράλληλα με την ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ημαθίας, ζητά και τη στελέχωσή του εξαρχής με νέο προσωπικό.

«Ευελπιστώ, ότι σύντομα θα εκφραστεί η έμπρακτη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, αλλά και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για την ίδρυση του τμήματος», τονίζει ο κ. Βεσυρόπουλος, που εκτιμά ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει πράξη αυτή η πρόταση, που στηρίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα.