Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 20:10

Συγχαρητήριο Λάζαρου Τσαβδαρίδη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας!

Η σημερινή ημέρα είναι για αυτούς, ημέρα χαράς, βαθιάς ικανοποίησης, δικαίωσης αλλά και ημέρα νέων μεγάλων προσδοκιών για το ακαδημαϊκό μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους. Ένα μέλλον που είναι στο χέρι τους να το κάνουν όμορφο, ουσιώδες, αποδοτικό. Ένα μέλλον γεμάτο γνώσεις, νέες προκλήσεις, νέες κορυφές προς κατάκτηση.

 

Η μεγάλη χαρά όσων επέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, είναι διπλή χαρά για τις οικογένειές τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους, που με υπομονή, φροντίδα και αγάπη στάθηκαν δίπλα τους σε κάθε βήμα της σχολικής διαδρομής και συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

 

Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια αξίζει ασφαλώς και σε όσες μαθήτριες και μαθητές δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια Ανώτατη Σχολή. Τους παρακαλώ να συνεχίζουν να κρατούν το κεφάλι τους ψηλά, να συνεχίζουν να νιώθουν υπερήφανοι για τον εαυτό τους. Η διαδρομή της ζωής δεν έχει μοναδική στάση τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η προσπάθεια συνεχίζεται, με μεγαλύτερο πείσμα, μεγαλύτερη εμπειρία, μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Εγκάρδιες ευχές σε όλες και σε όλους. Με πιο σημαντική από όλες, να θρέφουν πάντα μέσα τους την εμπιστοσύνη στον ίδιο τους τον εαυτό, την ανθρωπιά για τον διπλανό, την ελπίδα για μία καλύτερη κοινωνία.