Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 21:31

Σημεία από τη συνέντευξή του Λάζαρου Τσαβδαρίδη στην Εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

·        Για αγροτικά

«Ο αγροτικός κόσμος του Νομού μας βίωσε τα τελευταία 4 χρόνια τις δραματικές επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής για την πρωτογενή παραγωγή. 

Ποια είναι η απάντηση της ΝΔ; Μείωση των φορολογικών συντελεστών, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και κυρίως, μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας που θα βασίζεται στην καινοτομία αλλά και στην έγκαιρη και στοχευμένη αξιοποίηση των πολύτιμων κοινοτικών κονδυλίων του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης»

 

·        Για Τουρισμό

«Ο Νομός Ημαθίας, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας περιοχής, της οποίας η τεράστια φυσική, πολιτιστική αλλά κυρίως αρχαιολογική κληρονομιά, δεν έχουν επαρκώς ενταχθεί στον συνολικό τουριστικό σχεδιασμό, που θα τονώσει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της.

Είναι ως εκ τούτου κυρίαρχης σημασίας ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που θα αναδεικνύουν και θα αξιοποιούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ημαθίας. Από τον αγροτουρισμό και τον οικοτουρισμό, μέχρι τον αθλητικό, συνεδριακό και εκκλησιαστικό τουρισμό.»

 

·        Για τις εκλογές

«Ο στόχος μου δεν επιτυγχάνεται με την εκλογή μου. Ίσα ίσα, ο στόχος μου ξεκινάει ΜΕΤΑ την εκλογή μου. Να διεκδικήσω με δυναμισμό στα κέντρα των αποφάσεων, να καταθέτω προτάσεις, να αποτελώ την φωνή των ανθρώπων του νομού μου, να επικοινωνώ τον ουσιαστικό λόγο και κυρίως το γόνιμο έργο της ΝΔ στους συντοπίτες μου και να μεταφέρω την κριτική τους και τα δίκαια αιτήματά τους στα κέντρα των αποφάσεων.»