Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 14:43

Ξανά υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Πρώτα απ’ όλα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους πολίτες της Ημαθίας, για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε τον Γενάρη του 2015, να με επιλέξετε ως εκπρόσωπό σας στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Σας είμαι ειλικρινά ευγνώμων.

         Παράλληλα,  θέλω να τονίσω ότι με την απόφαση του λαού μας, πριν από τέσσερα   χρόνια περίπου, αναλάβαμε τη διαχείριση της μεγαλύτερης κρίσης που γνώρισε η Χώρα σε περίοδο ειρήνης. Μια κρίση που ξέσπασε το 2010 και κορυφώθηκε το 2014.

   Τον Σεπτέμβρη του 2015 ο λαός μας έδωσε μια πολύ καθαρή εντολή. Να τιμήσουμε την καθολική απαίτησή του:

●  για έντιμη διαχείριση του πλούτου της χώρας

● να προστατεύουμε τους πολίτες που λιμοκτονούσαν

● να πατάξουμε τη διαφθορά

Αυτή την εντολή υπηρετήσαμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα και καταφέραμε, με τις θυσίες του λαού μας και επίμονη προσπάθεια, να αποδεσμεύσουμε τον Αύγουστο του 2018 τη Χώρα από το αδιέξοδο καθεστώς των μνημονίων.

 Σ’ αυτόν τον μεγάλο αγώνα, αναλαμβάνοντας καθήκοντά σε ένα περιβάλλον απόλυτης χρεωκοπίας, πρωτοφανούς ανασφάλειας και έντονης αμφισβήτησης των θεσμών, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ όσο καλύτερα μπορούσα, στη διαμόρφωση θέσεων, απόψεων και νομοσχεδίων, τα οποία υπερψήφιζα με ελεύθερη βούληση και καθαρή συνείδηση  και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του λαού.

 

          Μετά από τεσσεράμισι, ομολογουμένως πολύ δύσκολα χρόνια, δοκιμαστήκαμε όλοι. Παλέψαμε απέναντι στο κατεστημένο που έσυρε τη χώρα στη χρεοκοπία και την ανυποληψία και με τη βοήθεια Ελληνικού λαού αντέξαμε.  

 

      Βοηθήσαμε τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, αυτούς που ήταν στο περιθώριο της ζωής, ενισχύσαμε τη δημόσια Υγεία και Παιδεία. Δώσαμε ξανά την ελπίδα στον λαό μας και έτσι με τη στήριξη του λαού θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για μια Ελλάδα ευημερούσα και περήφανη.

Σε όλα αυτά τα χρόνια, ασφαλώς έγιναν λάθη, υπήρξαν ολιγωρίες. Ίσως πολλά έπρεπε να γίνουν με πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά βήματα. Δεν μπορεί όμως να μην μας αναγνωρισθεί η σταθερή προσήλωσή μας στην πάταξη όλων εκείνων των φαινομένων που έφεραν τη Χώρα στο χείλος του γκρεμού και στον διεθνή διασυρμό. Όλα αυτά θα κριθούν στις 7 Ιουλίου και ο λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του.

         Σήμερα, καθώς μπήκαμε επίσημα πλέον στην προεκλογική περίοδο, θέλω να ευχαριστήσω όλους και καθέναν ξεχωριστά, τους φίλους, τους συνεργάτες, τα μέλη, την Κ.Ε. και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Με το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, απέναντι στο χρέος για συνέχιση της δύσκολης προσπάθειας για ανάκαμψη και προκοπή, συμμετέχω και πάλι με όλες μου τις δυνάμεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλό αγώνα σε όλους και όλες, για τη δικαίωση των προσδοκιών του Λαού μας!

 

 

 

Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος

Υποψ. Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ