Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 09:15

Παρουσίαση των εταιριών που αποτελούν τον όμιλο ROYAL CLUB Κεντρικής Μακεδονίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος ROYAL CLUB Κεντρικής Μακεδονίας, στις  13 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο  «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στη Βέροια, με σκοπό την παρουσίαση στο κοινό των εταιριών που αποτελούν τον Όμιλο.

 

Με επικεφαλής τον γνωστό επιχειρηματία κ. Απόστολο Τσιπίδη, και με συνοδοιπόρους επιφανείς επαγγελματίες, ο κόσμος των επιχειρήσεων απέκτησε νέα πνοή στο επαγγελματικό γίγνεσθαι και μεγάλες δυνατότητες στον τομέα της ανάπτυξης.

Στις 11 Ιανουαρίου 2011, ξεκίνησε από την Αθήνα, και καθόλου δειλά, και πολύ σύντομα επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και την Αφρικανική Ήπειρο. Επόμενος σταθμός η Ημαθία.

Μέσα στη δίνη των δύσκολων καιρών και τις δυσοίωνες προβλέψεις των Κασσάνδρων, η ROYAL CLUB συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Τον Δεκέμβριο του 2013 στην Αθήνα παρουσιάστηκαν οι 33 εταιρίες – μέλη του Ομίλου, στη Σόφια το 2015 οι 44 εταιρίες, και 2 χρόνια μετά βρίσκεται στην Βέροια για να παρουσιάσει όλες τις εταιρίες που μοιράζονται το ίδιο όραμα.

Απ’ τον τομέα της υγείας ως τον τομέα των τροφίμων και από τον τομέα του αθλητισμού και της υψηλής τεχνολογίας ως τον τομέα της κατασκευής, συνεχίζει να πραγματοποιεί το όραμά του, και να ανοίγει νέα μονοπάτια για την ιστορία της επιχειρηματικότητας.

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

 

Σχετικά Άρθρα