Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 19:08

Δράσεις των μαθητών Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής και του ΕΠΑΛ Βέροιας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Oι μαθητές του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής και του ΕΠΑ.Λ. Βέροιας, συγκεκριμένα ο τομέας της κομμωτικής τέχνης, συνεργάστηκαν σε επίπεδο συνδιδασκαλίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Οι μαθητές του Τ.Ε.Ε. επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου κομμωτικής με τους καθηγητές τους, αφού είχαν προετοιμαστεί διαθεματικά στις ενότητες φροντίζω το σώμα μου – κανόνες υγιεινής,  διαπροσωπικές σχέσεις – συνεργασία και επικοινωνία με τους άλλους. Οι μαθητές και οι καθηγητές του ΕΠΑ.Λ τους υποδέχθηκαν έχοντας ως σκοπό της συνδιδασκαλίας να αναπτύξουν καλλιτεχνικές ιδέες και φαντασία, ώστε να αποκτήσουν ικανότητα αυτοσχεδιασμού στη κόμμωση.  Επίσης, να εξοικειωθούν με τη χρήση και τους συνδυασμούς σχεδίων αναφορικά με την κομμωτική τέχνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο στόχος της συμπερίληψης των δύο σχολικών πλαισίων επιτεύχθηκε και επισφραγίστηκε σε κλίμα ικανοποίησης και χαράς.                                                    

Ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές και τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. για την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν πλαισιωμένη από χειροποίητο μπουφέ.

 

Σχετικά Άρθρα