Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 19:52

Αγγλικά εξ αποστάσεως

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθηση - Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ , οργανώνει και υλοποιεί ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών  εξ αποστάσεως, με την δυνατότητα εξετάσεων  από το σπίτι

 

Σκοπός μας είναι η απόκτηση πτυχίου, επιπέδου B2(Lower), C1(advanced), C2(proficiency), του φορέα TIE(TestofinteractiveEnglish) πλήρως αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ.

 

Εξασφαλίζετε την μέγιστη μοριοδότηση για Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και τους Διορισμούς των εκπαιδευτικών.

 

Το TestofInteractiveEnglish (TIE) είναι ειδικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατόμων που επιθυμούν να μάθουν ή να βελτιώσουν τη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, σε συνδυασμό με την απόκτηση πτυχίου γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Αναγνωρισμένο διεθνώς από το OFQUAL και από τον ΑΣΕΠ στην Ελλάδα, απονέμεται από το GatehouseAwards®, έναν από τους κορυφαίους Βρετανικούς φορείς απονομής πιστοποιητικών.

 

 

Δομή της Εξέτασης:

 1. Προφορική Εξέταση (SpokenTIEExam): εξετάζονται & αξιολογούνται οι ικανότητες παραγωγής & κατανόησης προφορικού λόγου (Speaking)
 2. Γραπτή Εξέταση (WrittenTIEExam): εξετάζονται & αξιολογούνται οι ικανότητες παραγωγής & κατανόησης γραπτού λόγου (Writing)

 

 

Δωρεάν Επανεξέταση & Δεύτερη Εκαιρία:

 

 1. Οι υποψήφιοι που δεν καταφέρουν να πετύχουν το επίπεδο που επιθυμούν σε ένα από τα δύο μέρη της εξέτασης (προφορικό ή γραπτό) δικαιούνται για 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση.
 2. Οι υποψήφιοι που δεν καταφέρουν να πετύχουν το επίπεδο που επιθυμούν σε κανένα από τα δύο μέρη της εξέτασης (προφορικό ή γραπτό) και κατά συνέπεια δεν δικαιούνται δωρεάν επανεξέταση, έχουν το δικαίωμα ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ εντός 2 μηνών.

 

 

 

Εξ Αποστάσεως εξετάσεις κάθε μήνα!!!

 

 

Οι εξ Αποστάσεως εξετάσεις προσφέρουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης συμμετοχής στις εξετάσεις Αγγλικών, έτσι ώστε να μπορείτε να πιστοποιήσετε το επίπεδο των Αγγλικών σας με ασφάλεια από το χώρο σας, όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Διεξάγονται μέσω Η/Υ από όποιο χώρο επιθυμείτε, ενώ η μορφή των εξετάσεων παραμένει όπως και στις δια ζώσης εξετάσεις. Μοναδική διαφορά από τις δια ζώσης εξετάσεις είναι πως στις Εξ αποστάσεως εξετάσεις, η εξέταση & επιτήρηση πραγματοποιείται μέσω liveσύνδεσης με απομακρυσμένο επιτηρητή (liveproctoring).

 

 

Απαραίτητα για την καθιστώντας τις τοποθετήσεις είναι:

 1. Ένα δωμάτιο με ησυχία
 2. Ένα Η / Υ ή φορητός υπολογιστής
 3. Ηχεία & μικρόφωνο ή ακουστικά με μικρόφωνο
 4. Σύνδεση στο Διαδίκτυο

 

 

Πρόγραμμα προγραμματισμού:

 

 1. Προσεκτικά
 2. Πτυχια πτυχίου
 3. Προσθέστε απεριόριστη πρόσβαση σε προσεκτικά πλατφόρμα του μαθήματος

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

 

 

Έγες Καθημερινά…

 

 

Για προσεχημαδιακρίσεις ή συμπληρωματικά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γραμματειακή υποστήριξη ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αγ.Α διαίου και Καρατάσου Γωνία, Βέροια

τηλ: 2331021061,6987609733

ώρες επικοινωνία 08: 00-21: 00 Καθημερινά

ιστότοπος: http://ekedim-verias.gr/

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.