Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 13:47

Συνάντηση αντιπροσωπείας του «Έρασμου» με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Δ. Κούγκα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Διονύσιο Κούγκα, επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του.

 Η Πρόεδρος κ. Γεωργία Φωστηροπούλου, καθώς και οι κ.κ. Ειρήνη Κοτρίδου και Σοφία Ζεϊμπέκη εξέφρασαν, για λογαριασμό του Συλλόγου, τα θερμά τους συγχαρητήρια στο Διευθυντή, με την ευχή της ανεμπόδιστης και ενσυνείδητης τέλεσης των καθηκόντων του από την νέα διοικητική του θέση, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και επιμέλεια απέναντι στα σοβαρά προβλήματα κοινωνικής παθογένειας που μαστίζουν το σύγχρονο κόσμο, και ιδίως αυτό της κακοποίησης και των κρουσμάτων της στην τοπική μας κοινωνία.
Ο κ. Κούγκας με τη σειρά του, αφού ενημερώθηκε για το πολύπλευρο έργο του «Έρασμου», τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Θυμάτων Βίας, των νέων γραφείων μας (Μ. Αλεξάνδρου 17), καθώς και τις δράσεις δικτύωσης (Βιωματικά Σεμινάρια, Σχολή Γονέων) που διενεργεί, συνεχάρη την αντιπροσωπεία για το πολύτιμο κοινωνικό έργο που επιτελείται, και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό, στο πλαίσιο του πολυετούς πρωτοκόλλου συνεργασίας της Αστυνομίας με το Σύλλογο.
Στη συνέχεια ο κ. Κούγκας  έφερε σε επαφή την αντιπροσωπεία του «Έρασμου» με τον Διοικητή του Α.Τ. Βέροιας και καθ’ ύλην αρμόδιο Αξιωματικό σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, κ. Θωμά Μοσχόπουλο, για την αποδοτικότερη συνεργασία των δύο πλευρών.

 

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Γεωργία Φωστηροπούλου