Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 20:23

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης στην Ημαθία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας επισκέφτηκε το Σάββατο 22-02-2020 ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Διονύσιο Κούγκα.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν  τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης αλλά και γενικότερα θέματα αστυνομικής φύσεως που απασχολούν το Νομό Ημαθίας. Στη συνέχεια συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας αλλά και της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθίας.  Η επίσκεψη του κ. Τσουβάλα ολοκληρώθηκε με γεύμα σε εστιατόριο της Βέροιας  το οποίο πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή καθώς και του προέδρου και μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας.

Κατά τη διέλευσή του από το κέντρο της πόλης συνάντησε τους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εκτελούσαν υπηρεσία εκείνη την ώρα, συνομίλησε για λίγα λεπτά μαζί τους και αφού τους συνεχάρη, τους ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο τους.