Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 16:06

Ξυπνάτε με πονοκέφαλο; Που οφείλεται;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συχνά πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πονοκεφάλους με το που ανοίξουν τα μάτια μας. Αν και σεις είστε ένας από αυτούς, ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε τους λόγους που συμβαίνει αυτό, όπως τους καταγράφει το Health.

Ο πρώτος και κύριος λόγος που ξυπνάτε με πονοκέφαλο είναι η έλλειψη ύπνου. Αν για μια σειρά ημερών δεν κοιμάστε επαρκώς, τότε είναι πολύ πιθανό κάποια μέρα να ξυπνήσετε με πονοκέφαλο ο οποίος θα διαρκεί για αρκετές ώρες στην ημέρα.

Μία δεύτερη εξήγηση είναι η υπνική άπνοια, δηλαδή εκείνη η κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο έχει πολλές στιγμιαίες διακοπές στην αναπνοή του, καθώς κοιμάται.

Μία τρίτη εξήγηση μπορεί να είναι το τρίξιμο των δοντιών σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν, αλλά καθώς κοιμούνται έχουν την συνήθεια να πιέζουν και να τρίζουν την κάτω γνάθο επάνω στην άνω γνάθο.

Τέλος, είναι πιθανό να υποφέρετε από εποχικές ή άλλες αλλεργίες. Η έκθεση στα ακάρεα της σκόνης, ενώ κοιμάστε μπορεί επίσης να σας αφήσει με έναν πόνο στο κεφάλι, λόγω της συμφόρησης των ρινικών κόλπων.

 

www.stogiatro.gr

Σχετικά Άρθρα