Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 17:28

Για το Νοσοκομείο μας, δεν περισσεύει κανείς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Νοσοκομείο Νάουσας επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής. Εκεί, συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα μεγάλα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.

Η κ. Αποστόλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Νοσοκομείο Νάουσας αποτελεί σπλάχνο της Ναουσαίικης κοινωνίας, η οποία αγωνίστηκε πολύ για να το χτίσει, να το δυναμώσει, να το κρατήσει ζωντανό. Για εμένα, είναι το Νοσοκομείο στο οποίο γεννήθηκα, στο οποίο απευθύνθηκα όταν είχα προβλήματα υγείας, στο οποίο επισκέφθηκα συγγενείς και αγαπημένους φίλους που νοσηλεύθηκαν.

Σήμερα, στην προσπάθεια για ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με προσωπικό, εξοπλισμό και επιπλέον δυνατότητες δεν περισσεύει κανείς. Περιμένουμε λοιπόν από την εκάστοτε διοίκηση να ακολουθεί πολιτική ανοιχτών θυρών απέναντι σε όλα τα πολιτικά κόμματα και υποψήφιους. Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι η μόνη σταθερά είναι το ίδιο το Νοσοκομείο. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε προσωρινοί και αντικαταστάσιμοι.

Ο αγώνας για ένα Νοσοκομείο λειτουργικό και αποτελεσματικό, με περήφανο προσωπικό και ικανοποιημένο κοινό είναι αγώνας υπερκομματικός που μας ενώνει όλους. Σε αυτό τον αγώνα δεμεύομαι να είμαι σύμμαχος.»

 

Ολυμπία Αποστόλου
Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής