Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 21:46

Τάσος Μπαρτζώκας: Τελικές Υπογραφές για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας με Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία στο Γ.Ν Βέροιας, μέχρι τα Χριστούγεννα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Δεκέμβριο οι τελικές υπογραφές για τη σύσταση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας με Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία στο Γ.Ν Βέροιας! Αυτή ήταν η διαβεβαίωση της Υφυπουργού, κ. Ζωής Ράπτη, στον Τάσο Μπαρτζώκα κατά τη συνάντησή τους

Η τελική έγκριση είναι μόνο θέμα χρόνου, καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που εμπλέκουν το Γ.Ν Βέροιας, την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.Κατόπιν της έγκρισης, θα εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ, διαδικασία που ξεκλειδώνει όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την στελέχωσή του με προσωπικό, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του.

Ο Βουλευτής εξέφρασε στην Υφυπουργόκ. Ράπτη, την ικανοποίησή του και τις θερμές του ευχαριστίες, που μια πρωτοβουλία του, εξαιρετικά ωφέλιμη για το νομό Ημαθίας και για τους συμπολίτες του, μετουσιώνεται σε πράξη.

Παραμένοντας πάντα σε στενή επαφή με το Διοικητή του Γ.Ν Βέροιας, κ. Η. Πλιόγκα και με το Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Κ. Π. Μπογιατζίδη, αλλά και συνολικά με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναμένει την έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών, μένοντας πιστός στο όραμά του για μια καλύτερη Ημαθία.

 

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα