Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 18:04

Tο Νοσοκομείο Νάουσας βραβεύεται!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, το Νοσοκομείο Νάουσας βραβεύεται Πανελλήνια στην εκδήλωση HealthcarebusinessAwardς 2021”για την εξαιρετική λειτουργία και επίδοσή του με το πρώτο βραβείο ως αναγνώριση κατά τη χρονιά που διανύουμε με επίκεντρο τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η βράβευση αυτή έγκειται όχι μόνο στην επιχειρηματική επίδοση της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας αλλά και στη εξαιρετική καθοδήγηση, στήριξη και άριστη συνεργασία της Διοίκησης της 3ης Υ.ΠΕ. και του Υπουργείου Υγείας.

Σημειώνουμε πως το γενικό πλαίσιο της υποψηφιότητάς μας έγκειται στη σπουδαιότητα ανάπτυξης επιχειρηματικής δράσης και στρατηγικής των δημόσιων νοσοκομείων, δείχνοντας ευελιξία με την ανάληψη πρωτοβουλιών για την υλοποίηση των εκ της φύσεώς τους σκοπών τους, μέσω της χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης – διαχείρισης.

Το αντικείμενο της υποψηφιότητάς μας αφορά την επιτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του 2ου κύματος της πανδημίας Covidαπό τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι το τέλος του 3ου κύματος στα τέλη Μαΐου από την Υγειονομικής μας Μονάδα, που είναι μεγέθους μόλις 120 κλινών.

Προς σεβασμό στη διοργάνωση ο τίτλος της επιβράβευσής μας θα δημοσιοποιηθεί μετά το πέρας της απονομής της βράβευσης.

 

Ο Αναπληρωτής Διοικητής

του Γ.Ν.Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

 

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ