Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 11:53

Εθελοντική Αιμοδοσία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Γ.Ν. Νάουσας μαζί με τον Λαογραφικό Όμιλο Καψόχωρας Ημαθίας « Αγ. Δημήτριος» την Κυριακή 28-3-2021 στις εγκαταστάσεις του  Ομίλου με απόλυτη ασφάλεια και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η προσέλευση των εθελοντών ήταν μεγάλη και θα θέλαμε να εκφράσουμε τις  θερμές μας ευχαριστίες στους εθελοντές αιμοδότες καθώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου του Λαογραφικού Ομίλου κ. Μαυρόπουλο Ανδρέα.  Ιδιαίτερα δε μάλιστα, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο καθιστούν εξαιρετικά πολύτιμη την εθελοντική προσφορά αίματος.

Εντύπωση μας προκάλεσε χαρακτηριστικά η θέση της υπευθύνου του τμήματος Αιμοδοσίας Σαμαρά Διάνα  για την οργάνωση και προσέλευση, μέσα από τα λόγια της « …η δυναμική της ομάδας στην διοργάνωση της δράσης, η προσέλευση, κυρίως των νέων ανθρώπων, η ευγένειά τους και το θετικό κλίμα που συναντήσαμε,  διαμόρφωσε άριστες συνθήκες μιας νέας συνεργασίας ….»

Ευχαριστήρια στο προσωπικό και τους γιατρούς, με μνεία στον ενθουσιασμό της κα. Μπάμπαλου η οποία εκτός της αιμοδοσίας, λειτουργεί και το  Αιματολογικό Τακτικό Ιατρείο που είναι και το μοναδικό στις δημόσιες δομές της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.  Το ιατρείο λειτουργεί στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

    Ο Αναπλ. Διοικητής

Γ.Ν. Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ