Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 19:28

Συνάντηση επιτροπής του SOS Βέρμιο με τον δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για το ζήτημα εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη θέση «Τρούλος»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε η σημαντική προγραμματισθείσα συνάντηση της ολιγομελούς επιτροπής του SOSΒέρμιο με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Καρανικόλα για το φλέγον ζήτημα της επικείμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών από την «Τέρνα» στην θέση «Τρούλος», άνωθεν του χιονοδρομικού κέντρου των Πηγαδιών.

Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα με τον Δήμαρχο αρχικά να ενημερώνει για τις έως τώρα εξελίξεις  με τους εκπροσώπους της «Τέρνα» και στην συνέχεια για την θεσμική διαδικασία που επίκειται μετά την άδεια παραγωγής ηλεκτροδότησης που έβγαλε η εταιρία. Ο διάλογος που ακολούθησε υπήρξε ουσιαστικός με τους εκπροσώπους μας να παραθέτουν σε όλους τους τόνους τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ για τις επικείμενες δράσεις και την πεποίθηση πως ο δήμαρχος θα ηγηθεί της προσπάθειας αποτροπής.

Ζητήσαμε την  ΆΜΕΣΗ σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το θέμα, προσδοκώντας σε ένα ΠΕΡΙΦΑΝΟ και ΚΑΘΟΛΙΚΟ «ΟΧΙ» που θα ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ κατά της επικείμενης εγκατάστασης. Έχουμε μόνο 30 ημέρες στην διάθεσή μας από την στιγμή που θα βγεί το ΦΕΚ.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο εποικοδομητικός μας διάλογος ήταν η αρχή της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Της πόλης, της περιφέρειάς της και όλων των συμπατριωτών μας γύρω από το Βέρμιο. Θέλουμε ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΌΛΟ ΤΟ ΔΣ και τους όμορους δήμους για να γράψουμε ιστορία διώχνοντας ανεπίστρεπτη αυτούς που στον βωμό των παχυλών επιδοτήσεων που λαμβάνουν επιβουλεύονται τις ζωές μας και την αξιοπρέπειά μας!


ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!
ΦΤΑΝΕΙ!