Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 11:11

Ομιλία Θ. Θεοχαρόπουλου στη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - Η πρότασή του για την επόμενη μέρα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε την Κυριακή (21/2), ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

 

Δείτε την ολόκληρη την ομιλία του Θ. Θεοχαρόπουλου (όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ) στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ειδικότερα, ο κ. Θεοχαρόπουλος έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα προς δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, αναφέροντας στην κατακλείδα της ομιλίας του:

 

Το 2016 είναι η χρονιά μεγάλης ανακατάταξης του πολιτικού και κομματικού συστήματος στην χώρα μας. Θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις σε όλα τα κόμματα. Για να μην στραφεί η κοινωνία σε ακραίες λαϊκίστικες λύσεις, πρέπει να ισχυροποιηθεί ο προοδευτικός και μεταρρυθμιστικός πόλος.

 

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα για βήματα μπροστά από όλους. Να ξεπεράσουμε κομματικούς εγωισμούς και πολιτικούς παραγοντισμούς.

 

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνουμε σήμερα ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες. Να δυναμώσουμε και να διευρύνουμε τη συμπαράταξη πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων απέναντι στα αδιέξοδα της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης και στον κοινωνικό αυτοματισμό και τις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ. Να διαμορφώσουμε ΜΑΖΙ με ανοιχτό διάλογο το νέο Προοδευτικό Σχέδιο για την χώρα και το μέλλον της.

 

Σας καλώ σε μια ευρεία συμπαράταξη. Σε μια μεγάλη συμμαχία. Για να ξανακάνουμε το δημοκρατικό, προοδευτικό, σοσιαλιστικό ρεύμα μια πλειοψηφική πρόταση. Ένα ρεύμα κοινωνικής ευθύνης και ρεαλιστικής προοπτικής.

Σχετικά Άρθρα