Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 22:51

Συγχαρητήριο Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και όλους του μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αυτή τους η επιτυχία, αποτέλεσμα μακράς, στοχευμένης και κοπιαστικής προσπάθειας, ανοίγει πλέον νέους ορίζοντες στην προσωπική, ακαδημαϊκή αλλά και επαγγελματική εξέλιξή τους.

Αποτελεί όμως και δικαίωση για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, που έδωσαν και αυτοί τον δικό τους αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για να διδάξουν, να στηρίξουν, να εμπνεύσουν, να καθοδηγήσουν και να κινητροδοτήσουν τους μαθητές μας σε όλη αυτή την δύσκολη αλλά τόσο όμορφη διαδρομή γνώσης και διάπλασης της προσωπικότητας.

Η χαρά μας και η υπερηφάνεια μας όμως για τα παιδιά που επέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν μειώνει ούτε κατά το ελάχιστο την αγάπη μας, την κατανόηση και τη στήριξή μας και για τα παιδιά που προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν τη φετινή χρονιά.

Τους υπενθυμίζουμε ότι η ζωή είναι γεμάτη δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές κορυφές προς κατάκτηση και τους τονίζουμε ότι πρέπει να είναι υπερήφανα για την προσπάθειά τους, να πιστεύουν στις δυνατότητες και στην αξία τους και να διεκδικούν το όνειρό τους πέρα και πάνω από προσωρινές απογοητεύσεις.

Καλή πρόοδο σε όλους."

 

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ

Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ